Random saker

 
Mitt hjärta värker så söt bild!
Jag skulle vilja ha en Ragdollkatt när jag har egen lägenhete. Den är allergivänlig. Konstigt nog är jag ju bara hyperallergisk mot svarta katter. haha! En ras som har mest svarta katter iaf haha. vet inte vad den heter. alla andra går kanonbra, men just den kliar mina ögone sönder av och snoret rinner. Ragdoll, allergivänliga och som bebisar. Gillar att vara inne och när dom slappnar av blir dom lealösa som en sån där docka.
 
 
Se på denna! hallegoden så söt!
 
 
 
Spelade spel med jake förut. Quizkampen.
 
 
Och frågade jullan vad hon önskade sig i julklapp, får 4st A4-sidor tillbaka...Jaha va de bara det?
hahaha!
 
 
 
 
"det var allt"
 
 
 
HAHAHAHAHAHA dog när jag hittade denna!
Alla vill framhäva det bästa av sig själva haha!
Någon som känner igen sig?
 

nytt och fräääääscht

En snabb tanke och det ska hända nu nu nu!
Hittade en svensk frisör med bra rykte så imorgon blir det denna frissan igen :)

 

Hej Cissi! Jag förmodar att det var du som messade mig precis om tid?:) Ser fram emot att ses imorgon och lovar att klippa exakt som du vill ha det:) Kram Nadia

 

SE också! grym som tog mina ord på allvar om att jag är livrädd för att klippa mig haha!

 

Några mord i London

Råkade visst googla murders in london för att se om de fanns någon smaskig sida där man kan läsa om allt som händer här liksom.
 

FYI

Idag kommer mina bästisar. Jag har flera men två av mina bästisbästisar :D
A och B.
 
Vi är ABC, Andersson, Burman och Carnebratt. Vi tre som hängde ihop i vått och torrt hela gymnasiet.
Tänk som vi höll på, direkt efter och innan lektionerna gick vi in på den trånga handikappstoaletten och sprayade och fixade håret. (Jessie stog oftast och höll andan i och för sig för på den tiden var hon inte så intresserad av det som vi var) för tänk om vi skulle stöta på idrottskillarna i korridoren. Vi hade skåpen bredvid dom. A oc B har haft väldigt roligt under åren hur jag tio minuter innan lektionen slutade började plocka ihop mina grejer och lägga dom prydligt i en hög redo att gå. Dom vill nog gärna påstå att det är 20min haha! Alla killproblem vi diskuterat och dockhuset vi byggde som exjobb. Så mycket fina minnen som jag hade velat ha i en bok. Vi gick alltid tre i rad med armarna i armkrok förutom perioden då jag hade kryckor när Linn (B) snällt var tvungen att bära mina böcker haha! Eller va det du Jessie? Jag vet iaf att Jessie aldrig ville hålla i min krycka, vet inte om hon trodde att den skulle bitas haha!
 
Åhh det var så mysigt när vi var uppe hos Linnsan i Jönköping sist och vi festade på fredag och sen låg vi hela lördagen i hennes dubbelsäng alla tre och käkade godis och gomat och kollade på serie precis hela dagen.
 
Den här helgen kan bara bli superdupertoppengrymmebra!
 
Här har ni Sverige VS. London today.
 
 
 
 
 
 

.

Vart är julekänslan?

 
 
 
 
 
Kall dag men min undebare sol var framme. Jag har det hellre så än regn och rusk. Jag har lite svårt att förstå att det snart är jul. Här är ingen julstämning alls förutom all julbelysning, men den är mest mysig skulle jag säga. Jag ser på instagram, fejan och bloggar hur ni där hemma pyntar och julstökar för fullt. Vissa har redan julbakat och köpt alla julklappar... Jag....jag käkar clementiner.... 3kg i veckan ungefär. Hoppas på att julen ska flyga i mig. Om inte annat kanske den gör det när jag landar på Säve om sisådär 20 dagar.
 
 
 
Då får jag äntligen pussa och krama mina små gullepluttar där hemma! Slänga mig in i all julstress och hoppas på att jag är klar så gott det går med mina uppsatser som ska in den 7 jan. Har insett att jag kommer ha det hektiskt. Söka jobb, shopa julklappar (det som jag inte hunnit här) träffa alla fina vänner och mysa med dom, hälsa på farmor och farfar i mellandagarna, åka till Hemsedal den 30:de, hema och vända, göra livmoderkontroll och sen direkt ner och bo hos brorsan en vecka i Halmstad! Men...det är bara saker jag tycker är kul och som jag vill göra och då kommer det funka. För visst går det mesta att lösa på ett eller annat sätt om man bara vill.
 
 
En av uppsatserna som ska in på 5000ord inebär att vi ska analysera två case, Starbucks och ett annat litet café här i London och se hur de skiljer sig på 10 olika rubriker. Typ politik, kommunikation, struktur osv osv. Basa Starbucks case va 11 sidor långt att läsa. Så innan jag gick och handlade frulle till mina fina vänner som kommer i helgen satte jag mig såklart på Starre och noterade medan jag läste och försökte se vad som stämde och inte med vad deras visioner och mål är.
 
 
 
Nu har dom börjat sälja granar här också. Har du kirrat vår finaste kungsgran för i år mamma?
 
 

Oxford

Funderar på att åka till Oxford nästa vecka, när jag inte har något besök på helgen. Passa på att kika på universitet och den mysiga staden som jag hört talas om. Kan väl inte vara så farligt att ta en dagstur själv? Kostar bara £5 en väg och 100spänn hade jag ju ändå kunnat lägga på annan skit :)
 
Oxford är en stad i centrala delen av södra England, belägen vid övre Themsen, 80 km nordväst om London. Den hade 110 000 inv. 2001. Oxford är främst känt för sitt universitet.
 
Författarna J.R.R. Tolkien och C.S. Lewis, båda verksamma som professorer vid universitetet, bodde och verkade under många år i Oxford. Bland andra litterära celebriteter med band till staden märks Lewis Carroll, Oscar Wilde, Matthew Arnold, Percy Bysshe Shelley, Iris Murdoch och Colin Dexter. Det bor även skådespelare i Oxford som Orlando Bloom och Emma Watson.
 
 

Ge mig tips!

 
 
Hahahaha minns ni när man hade sånna här barbies? När man bara kunde plocka bort magen och välja om den skulle vara tjock eller smal! Vilken nostalgi jag fick när jag såg bilden, på pinterest såklart!
 
Mycket om det idag, men jag har inte så mycket annat att snacka om. Skola från 10-20 och jag försöker komma på julklappar till familjen, vad köper man till en kille som har allt? TIPS?!?
 
 

Pinterest

 
 
Skulle kunna ägna flera timmar åt att bara hitta massa roliga, kul, inspirerande och fina bilder!
 
ccarnebratt heter jag om ni vill kika in!

As usual

Nu går du och lägger dig!

varför blir allt som roligast när det är påväg att ta slut? Jag hittar alltid massa roliga saker att göra när jag måste sova, nu sitter jag här, 3 på natten och klarvaken! Hur pigg kommer jag vara imorgon bitti? Inte så vidare pigg skulle jag tro.
 
Hittade en helt underbar sida som heter pinterest, man kan göra massa album och spara fina bilder till. Hann med och göra en för inredning, quotes, weddings och DIY...
Jag älskar quotes och därför tänker jag lägga upp en favvo här varje dag från och med nu.
 
 
 
 

Nog för att jag gillar påsar men....

Hahaha asså va fan? Ska nog gå till Marc Jacobs och fråga om jag kan få köpa ett gäng påsar så jag kan få sälja dom på Tradera sen för det är tydligen 37 idioter som vill köpa en liten papperspåse för 50spänn? Kanske kan tjäna storkovan på detta! tänk er, gå med vinst på 50kr per påse, de är ju inte illa ;) Frågan är ju också hur man kommer på att man ska sälja den, typ "åh...undra om någon skulle vilja köpa den här lilla påsen på tradera"
 

Hot couple

Ska snart dra ner till skolan, fortfarande inte efter flera månader fattat hur man kan vilja ha lektinerna sådär sent?
Det är bara en massa ångest, man går hela dagen och tänker p åatt man ska till skolan på kvällen, bättre om man skulle haft de morgonen och sedan ha det avklarat!
 
Var på stan och gjorde lite ärende idag, lämnade tillbaka en tröja som jag köpt på rean som det var hål i. I sverige hade man aldrig kunnat lämna tillbaka något som vart på rean typ. Här var det inga problem mer än att jag var tvungen att slänga fram något som bevisade att min signatur var min när jag skulle skriva på kvittot. Jag hade nämligen inte skrivit på mitt bankkort, har ni det? gör man det? Tänker alltid att det där spelar väl ingen roll och har skitit i att skriva på. Kanske dags att göra det. Saul skrattade gott åt den långa processen för att få tillbaka £7, alltså typ 75spänn!
 
Haha Saul va rolig idag, satt och lunchade och snackade gott. Fick mig att komma och tänka på att jag bara för ett år sedan kunde få ångest av att veta att jag skulle behöva prata engelska, typ som när vi skulle ha vår halvårsredovsining på engelska, eller om jag skulle få en engelsk kund i kassan och skulle bli generad och inte skulle komma på vad jag skulle säga. Jag kunde ha liksom riktig ångest. Hörde jag en engelsk kund i kön kunde jag till och med låtsas att jag behövde gå på toa och bad min chef hålla min kassa ett par minuter. Nu tycker jag bara det är kul! Jag tycker på riktigt att det är skitroligt att prata engelska. Jag tror att det vände där någon gång i samband med att jag bestämde mig för att söka till en termin här. Jag insåg hur viktigt det var att faktiskt hantera engelskan på ett hyfsat pra sätt. att alla jobb nästan kräver att man kan engelska.
 
I varje fall, det roliga Saul sa, han såg att jag hade den här bilden,
 
 
På mig och brorsan som bakgrund på min mobil och sa att jag och Jakob är så himla bra och fina på alla bilder som vi har tillsammans på facbook och sånt. Så säger han, "ni skulle vara ett extremt snyggt par om ni hade vart ihop" hahahaha! Han är så rolig.
 
Ps, ibland uppdaterar jag utan att posta de på facebook, så ni vet!

Ointressant liv och smärta

Jag har inte haft så intressant liv det senaste dygnet så därför har jag inte bloggat. Igår låg jag hemma med krampande mensvärk förutom när jag var på gruppmöte. Kul uppgift vi tjejer fått. Hade det inte vart rättvist om tjejerna födde och killarna hade mensen?

Älskar detaljerna på mina nya byxor!
Nu är jag på stan och lunchar med Saul!

 

 

Shleeeeten

 
 
typical tourist
 
 
se så söta sockerbitar jag hittade inne på Harrods, va bra tvungen att ta kort
 
 
 
 
Gofrukost! Inte konstigt att man blir tjock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag låter mest bilderna tala för sig själva, jag har inte så många intressanta historier att berätta mer än typiska saker så som att vi gått på stan, kollat i affärer, Oscar köpte skor, jag hittade mina byxor som jag letat efter i min storlek, fikat, ätit lunch, middag you name it!
 
Skönt att för första gången på 3 månader få duscha med en stråle som är starkare än en pissestråle, de va de vill jag lova! Jag HATAR strålar som knappt får ut schampoot.
 
Oxford och Regent street var avstängda i lördags, allt för att vi shoppingsugna skulle kunna utnyttja dagen till max.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oscar åkte businessclass och fick ha med två väskor á 32 kg stycke, ja men man tackar, då slängde jag ner allt jag ägde och har som jag inte behöver ha under mina sista 24 dagar och skickade med honom hem. Gött att jag inte hunnit checka in en extra väska på vägen hem. Sparade jag dom pengarna.
 
 
Jag börjar räkna ner i min egna julkalender, för när jag kommer, då är det jul och mys med bästa familjen!!! <3
 
 
Idag bjöd London på sol igen, igår var det riktigt pissväder!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittar saker på stan som matchar, passar på att ta en bra bild med brallorna på!
 
 
 
Nu ska jag strax dyka ner i sängen och mysläsa en tidning! Drömma om min framtida lägenhet.
 
 
Tror ni att jag hade passat i burka förresten?
 
 

Lagg lagg lagg

Allt laggar det senaste dygnet!
Internetet på hotellet suger rent ut sagt, 2h senare kommer man in och efter två minuter slängs man ut igen. Det laggar och försvinner. Påminner om tiden då man hade modem.

Inte ens Starbucks internet har funkat idag.

Desperata efter internet, allt för att slippa umgås med varandra så mycket, betalde vi till och med för att få ett dygns internet av ett annat nätverk. Hur tror ni det funkar? LAGG!

Började dagen med en chokladfondue på Harrods, fin frukost!
Sedan bar det av till alla de kända shoppingstråken! Jag hittade mina byxor som jag letat efter länge. Ni vet dom med nitar som jag la ut för ett tag sen.

Idag var Oxford Street och regent Street avstängda, för att underlätta julshoppingen för oss.

Nu försöker vi komma på vad vi ska äta för mat ikväll.

DP i tandläkarmuggar och världens största nyckel

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_50b01ad8e087c32ea8b89a30.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_50b01ad8e087c32ea8b89a30.jpg" class="image">

Livet i en påse

Nu drar jag och bor på hotell! Hoppas att det finns wifi så jag kommer kunna uppdatera från mobilen under helgen.
Ska bli kul att träffa min fina vän, tror inte vi setts på 4 månader eller mer...hjälp vad tiden går fort!
 
 
Vad gör man när man inte har en liten eller rättare sagt lagom stor väska att packa i för en weekend? Jag har ju skickat med min väska hem med brorsan, Jo då är det minsann bra att vara en sann påsälskare! För då packar man i en stor påse, dessutom har jag bara snygga påsar så det gör inget alls faktiskt. Förlåt jessie men det vill mycket till innan jag skulle gå runt med en icapåse ;) Sweetie!
 
 
matching matching!

Gevalia

Idag får jag gevalia! Ni vet oväntat besök. Oscar ringde mig imorse och sa att han bokat flyg hit ikväll för en rolig helg med mig! Så i helgen bor jag på hotell och leker lyxliv med en av mina bästa killkompisar! 
Det passade helt perfekt eftersom jag inte hade något att göra, skulle egenrtligen vart på stan med Johanna och Mickan men så ville Johanna ha lite egentid med henne så vad passar då bättre än att bli överraskad med besök :)
Hoppas att han tar med sig lite svenska skvallerblaskor som jag kan ligga och gotta mig i. funder på hur mycket av tidningen som egentligen stämmer och är på riktigt sant.
 
Mitt internet på rumet har slutat funger på 2sek så jag sitter just nu nere i biblioteket och skriver lite, suger om jag inte få ordning på det snart! Vill ju kunna chilla på mitt rum sedan innan hans flyg har landat. 
 
 

Roliga mail

Nä men se vilka trevliga överraskningar det kan trilla in på mailen ibland!
Synd att jag inte är hemma då...fast vem hindrar det...hähä
 

Betyg och smallinne

Testade precis ett nytt baslinne jag köpte på Primark för ett tag sen, har nästan ett linne under mina tröjor/tunikor varje dag. Jag vet, det betyder att man har blivit gammal. Man är inte ung längre och gillar när det fläktar in en massa kall luft på hela magen. I varje fall så innan har jag alltid köpt dom som kostar 2 pund, alltså 20 spänn.
Men här om dagen så fick jag syn på ett som skulle dra in både på magen och på höfterna och tänkte tt det är kanske värt att prova för de kostade bara 5pund och det kan de ju vara värt och man vill se smärt ut!
Resultatet? SKITBRA! man känner sig smal och indragen haha!
 
Fick reda på två av mina uppsatser igår med och det kan man ju säga var blandad kompott, en i bottenskrapet och en 2 poäng från högsta betyget som någon aldrig får enligt lärarna här :) Jag väljer att ta åt mig av den som va bra för jag avskyr vår lärare i den andra, hon är sträng och vill att alla ska misslyckas. Motiveringen till mitt betyg "jag är inte säker på om du fattat konceptet". Den andra läraren sa i varje fall att det var en intressant läsning och även om engelska är mitt andra språk så har jag en strukturerad och tydligt sätt att skriva.
 
Gud va lång och tråkig text de blev nu och utan bilder.
Funderar på vad jag ska äta till lunch idag, Johanna är på stan så jag vet inte om jag ska laga något själv eller vara ensamsjäl och äta ute :)

Myssockar

 
Ser ni vilka mysiga strumpor jag köpte här om dagen? Ska ha dom som skidstrumpor tänkte jag :)
Helt luddiga och goa innuti, jag kommer lätt ha de snyggaste fossingarna i hela Hemsedal!
 

lyxdag!

 
Idag blev partyoutfit för att fira att det var en så kul dag och såklart att det är min dag idag, bara min!
 
 
Lockade till och med håret, det händer inte ofta, tycker jag ser ut att va 14 år då nämligen, men det kanske inte blir så stor skillnad då eftersom att alla verar tycka att jag ser ut som 16 på bussar, tåg och krogar.
 
 
Installerade och klara i lyxsoffbion!
Fy fan va görr, på sidan fanns det knappar som höjde och sänkte ryg och benstöd, en knapp för servitris och en bricka för mat och godis. Jag kommer aldrig mer vilja gå på en bio där man måste sitta upp? denna kostar lika mycket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gott om plats så man slipper att slåss om vart man ska ha sin arm placerad :P
 
Nu är vi hemma och mellanlandar innan vi ska ut på stan och käka gomiddag!
Jag har svidat om, 16år igen, och dricker vin ur ett plastglas från barnavdelningen på IKEA! Det är lyx!
 
 
 
 
 
SKÅL!, eller Cheers!

Happy day

20 years ago

 
Me and my bike!
Herregud som jag vet att vi körde runt med denna jag och min bror. Vi hade en till, tror det var en trehjulig cykel. Denna var coolast. Så åkte vi fram och tillbaka i huset och på altanen. Jakob var vild, han flög in i 110km/h i väggarna ibland och ibland låg han i kurvorna (runt listerna). Tider detta!
 
Haha en tofs mitt på huvudet? Ja de kanske va modernt då ;)
 
 
 
En bild säger mer än 1000 ord
 
 
 
Här är jag Viktor. En av mina bästa vänner, vi hängde i vått och torrt!
Tråkigt att vi inte träffas så mycket idag.
 
 
 
Jag och lillbrorsan!
Blöjpaket kan användas till många olika saker ;)
 
 
 
 
 
Det här är min favorit! Se så söt jag var haha!
Förresten, riktigt hett badrum måste jag säga. Inredning var nog inte sååååå populärt då kan jag tänka mig.
 
Men det där badkaret, det är minsann använt kan jag tala om!
VARJE kväll skulle jag och Jakob bada, för vi ville alltså, mamma hade inte någon tvångssjukdom och var allergisk mot smuts, nej vi älskade att bada! Så mamma fick ropa på oss klockan 18, "nu får ni komma in om ni ska hinna badaaaaaaaaa" så kom vi springandes som små skott!
 
 

Perfect day on its way

Åhhhh idag händer det!!!
Vi skulle boka twilight för 1,5 vecka sen och då gjorde jag misstaget att boka fel datum för vi velade fram och tillbaka med vilken dag som passade oss bäst. Men det blev ändå ganska bra med idag, för då kör vi på lektion till 12, sedan springer vi hem och slänger i oss en sillunch följt av bio och sedan springer vi ner p åstan och möter mysiga Mickan som är här på besök med sin kille och ett annat par och så drar vi och käkar på TGI Fridays med dom, perfekt dag va?
 
Det som är grymt också är att vi inte ska på vilken bio som helst. Vi ska till loungen!
Vi har en EGEN soffa att se filmen i ;) Och så har vi en knapp och när vi trycker på den så kommer den lilla servitrisen springades och tar upp vår beställning. LYX och kostar inte en krona mer än att sitta och trängs med 499 stycken andra haha!
 
 
 
 
Ja men man tackar, det ser inte helt fel ut eller?
 
Förresten så är det min namnsdag idag, herregud vilken bra dag detta kommer bli, det känner jag på mig! :)
Som ni också förstår så kommer jag inte ha skitmycket tid åt att blogga under dagen heller, dels för att jag inte kommer ha någonstans att sno internet från och dels för att jag har fullt upp att ha kul ;)

proffs på att köra bil

 
Jag överlevde seminariet den här gången också!
Jag fattar inte varför jag bygger upp den där ångesten varje gång alltså. Det är ju inte jobbigt när vi väl är där och tjötar och diskuterar. Hyfsat lätt den här gången, kursen The role of the manager, känns som att det handlar mest om logiskt tänkande och lite folkvett.
 
 
Efter skolan drog vi till bibblan och sökte jobb, blev 4 stycken sökta idag. Inte alla som kan titulera sig som specialist på att köra personbil ;)
 
 
Och eftersom det bor en liten morsa inom mig så HATAR jag när folk gör sånna här onödiga saker. Varför klottrar man i en helt ny fotölj för? Sånt kan göra mig vansinnig och skulle jag se personen som gjorde det så hade jag inte tvekat en sekund över att gå och fråga vad sjutton peronen höll på med och vad hen fick ut av det!
 
ops, nu gick brandalarmet igen haha!
 
 
Dagen ihopsläng blev blandsallad med biff och halloumiost! Lite balsamico på också.

Oron som skakar London

Kolla på det här! Det är sjukt. När jag precis flyttat till London skrev jag om hur jag var lite rädd och kände mig ganska otrygg som nyinflyttad här i stan. Man kan säga att jag kände mig som en liten myra som vem som helst skulle kunna råka trampa på. Då fick jag höra av mig svägerska ;) att jag inte skulle vara orolig eftersom det fanns videokameror på varenda gatuhörn. Jo det finns det ju. Men still, se vad som kan hända. Kolla på denna videon. Hur fan kan han bara springa fram och göra en så... åh jag blir så arg!
 
Hahah och nu ska jag berätta för er vad som nyss hände, brandalarmet gick här precis, som i och för sig inte är ovanligt, men här satt jag med mina 8 värmeljustända i fönstret och skrev ett blogginlägg...så kommer jag på, shit! man får inte ha tända ljus på rummet. Detta brukar jag skita fullständigt i men så slår det mig i varje fall att det kanske är mina ljus som gett utslag hahha! Hade nog inte funnit en chans att de skulle hända, men så tänkte jag, då blåser jag snabbt som attan ut ljusen och slänger in dom med flytande stearin i ett skåp, öppnar fönstret på vädring och hoppas att ingen ska komma hit hahaha! Jag har problem på riktigt.

Hej ska vi ligga med varandra?

Alltså vad är det för fel på killar idag? Varför vill att pang bom hoppa i säng?
Måste det vara sådär tråkigt att flirta med någon nu för tiden? Handlar allt om att hamna i sängen med varandra?
Varför kan man inte bara fråga om man ska ta en fika någon dag? Är inte vi såpass vuxna nu att man faktiskt kan vara lite seriösa när man ska ses haha! Bara det gör att man fattar att personen är intresserad? Vaför ha så bråttom och stressa fram något? Är det bara jag som fått detn uppfattningen eller?
 
Igår började en av Sauls kompisar skriva till mig, jag vill bara vara vän med honom men så helt plöstligt efter att ha frågat typ 20 gånger under samma dag (dessutom har vi bara setts en gång i 4 timmar och "känt" varandra en dag) om vi nte kan gå på dejt någon dag, till och med om vi kan se film efter...(alla vet vad det betyder för killar);
 
"U know right after u got on your bus to go home last night I ask Saul for your Facebook to add u Hope we hook up b4 u go back"
 
 
Det är dessutom inte bara han, men jag ska inte sitta och hänga ut massa folk här, jag bara var tvungen att ventilera lite haha!

Höstrusket är här

Usch och fy, idag har stormen och hösten på riktigt kommit till London för första gången. Vinden piskar en massa regn i ansiktet när man går ut! Så idag ska inte jag utanför dörren mer. Kylskåpet ekade tomt så var tvugna att gå till affären och handla på håltimmen, heter det håltimme när man går på unversitetet?
 
I varje fall fick vi syn på en förpackning med torkad mango som såg fin och god ut så det ville vi självklart prova. Dessutom är det ju inte onyttigt utan mer bara bra eftersom kroppen behöver vitaminer och speciellt i höstmörkret!
 
 
Om vi gillar clementiner? Jajjemän, det är gottis det!
Det är alltid såbilligt när man handlar mat här, helt sjukt bra. Man får liksom köpa tre valfria förpackningar kött á 400g för endast 100spänn!
 
 
Gottiset jag fick med hem!
 
 
Haha höll på att dö av skratt när jag fick se hur mangobitarna såg ut. men skenet kan bedra, dom var supergoda! Nästan lika goda som godis
 
 
Nu ska vi snart tillbaka till skolan. Jag gillar inte våra seminarie. Jag får faktiskt lite ångest varje gång innan vi ska gå dit. Precis som en klump byggs upp i magen. Jag vet inte riktigt varför. Har inga problem att prata när vi väl är där men det är ändå något. De är tråkiga med så inte gör det saken bättre.
 
 

Quotes

Top ten

Humör: Trött... 
Gjort: Sovit för lite som vanligt innan skoldagar (varför går jag inte och lägger mig? jo för de är så tråkigt)
Planer: Skola fram till 20...(21 er tid.)
Ser på: Iphonen och föreläsningstavlan...
Lyssnar på: Läraren
Läser: Inloggad på fb
Dricker: Citronvatten
Äter: Tuggummi
Bästa: WIFI och latte!
Sämsta: Att ha inlämningar som man inte är helt klar med
Väder: Sol
 
 

kändisfika?

 
 
Ser ni vem vi fikade med häromdagen? En gammal Bingo Rimér, typsikt nu kom jag inte ens på hans namn, han som jag menade att han verkligen ser ut som. En gammal gubbe som är känd. Typ från film och sådär... typsikt. Fan. Men ni kommer se vem jag menar tror jag... Känns som en regissör eller något från amerika, fan ska snart komma på det. Inte Elton John....hm...
 
Redigering: För er som inte hunnit läsa har Angelica nu kommit på vem jag tänkte på. Woody Allen såklart! Visste att det var någon på A... jag tänkte i stil med Andy. Men nu vet vi haha!
 
 
ser ni likheten?

Ikea och frisyrtutorial

 
Åhhh så himla typsikt och vilken otur vi har va? När vi kommer fram till svenska kyrkan så är den stängd. Det är ingen julmarkand idag. Den är på tors, lör & sön. Då kan man ju undra varför svenska kyrkan skrivit ut att den va idag? Då kanske man ska ha sin informationssida uppdaterad eftersom halva världen nuförtiden lever via internet!
 
Eftersom vi inte hade skola fören vid 18 så passade vi på att handla lite julklappar och sen dra ut till IKEA som vi aldrig vart på. Herregud, innan vi kom fram. Det låg typ som om man jämför med bäckebol. Det vill säga inte vidare lätt att ta sig med buss eller tåg. Tillslut lyckades vi i varje fall hitta en buss som tog oss från underground mitt ute i ingenstans till IKEA. 
 
 
Var bara tvugna att köpa lite doftljus var att ha inne på rummet när vi ska mysa till film. NU blir det mörkt här redan vid 16, visst känns det konstigt. Man blir ju tröttare fort då, eller är det bara jag? 
 
 
Testade förresten kokosnötsvatten på vägen till IKEA, smakade skit men ska vara väldigt nyttigt för kroppen tydligen...
 
 
 
Såklart att vi körde på vår svenska klassiker! Givet val!
 
 
Tristan var också med på IKEA, första gången han smakade köttbullar och det gick hem kan jag lova.
 
 
 
Vi köpte med oss lite sill och glögg hem, tänkte göra lite sill, potatis och gräddfil till lunch någon dag, lite mer midsommarmat än jul, men det är gott oh billigt. Gillar ni sill? Det är väl inte så vanligt att man gör det? Eller är det typ fifty fifty?
 
Förresten så måste ni skriva en kommentar om ni INTE gillar glögg också, pratade med en vän idag som påstod att skitmånga inte gillar glögg. Jag har ALDRIG hört någon mer än honom som inte gillar glögg.
 
 
 
 
I utgången hade de satt upp lite bilder på sverige, här är mitt hem. Vackra bohuslän! 
Man får en viss hemlängtan och sommarlängtan när man ser det här. Det är minsann inte lätt att få uppleva i London.
 
 
 
 
Bilden har jag lånat av yetanotherbeautysite som jag hoppas var okej! 
Fisyren är ganska lätt att sno ihop om du bara har en spegel fram och en bak. Jag lämnade min sedbenelugg framme men sprayade den lite lite bakåt i samma riktning som uppsättningen för att det skulle se ut att passa ihop! :)

Julmarknad på g

Påväg till en julmarknad i svenska kyrkan. Ska bli gott med lite glögg och pepparkakor!

Bad Johanna om hjälp att fixa en frisyr som jag hittade på nätet igår. Visst blev det fint?

Gambian food night

 
Idag hade jag en sån där dag igen, "jag har inget alls att ta på mig, jag har fan inte några kläder"...Ni ser ju själva, finns inga kläder....Känner mig som denna tjejen och jag tror att dom flesta tjejer kan känna igen sig bara att man kanske inte lever ut det på samma sätt som henne, Helt underbar om du frågar mig. Bara för det är så komiskt att det är så vi faktiskt tänker och tycker just i den stunden.
 
 Snälla kolla hela, hon är fantastisk!
 
Han: Älskar du mig?
Hon: Nääeee
 
hahaha!
 
 
Efter en hel förmiddag av huvudvärk tog vi oss ner till Starbucks och drack en latte innan vi begav oss till Londons ghetto för att äta middag och hälsa på Saul och hans vänner. Gambisk mat :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Modu och Saul precis innan vi ska äta!
Hade en riktigt trevlig kväll med killarna, det var också en annan kille med som jag inte fick fångt på bild, Sala, jobbar också på TGI Fridays och har jobbat med Jakob. Om du läser detta så skulle jag hälsa från alla och dom undrar hur det går för dig i skolan och vill snart träffa dig igen :)
 
 
 
Johanna is really excited to try the gambian food!
Lamm kokat i någon peanutbutter sauce. Det var gott och såsen smakade verkligen som det som man får till satay, ni vet thaimaten...
 
 
 
 
 
När killarna stog och väntade med oss på att bussen skulle komma så åker det förbi en ambulans i full fart med ljusen blinkandes och sirenerna gjorde oss nästan döva. Då skulle johanna va lite rolig och säger "someone is going to die", haha!
Alla skrattar för det var lite kul i stunden för vi hade pratat om något innan. Sen när vi gått på bussen och åkt i cirka 1 minut så ser vi ambulansen stå still vid trotoaren och en polisbil också. Då ligger det en kille på marken helt blodig som antagligen blivit knivskuren!!! :O När vi berättar fr Saul säger han bara, Welcome to the ghetto...
 
Eh japp, rätt skönt att vara påväg hem i bussen då kände jag....
 
 
 
 
 
 
 

16p

Ni vet att jag skrivit om att vi hittat huvudvärkstabletter som kostar endast 16p här, alltså 1,50kr i sverige...Och jag skrev om hur grymt bra jag tyckte detta var så har man liksom råd att bli sjuk (för det finns typ skitmycket annat också som ligger i samma prisklass för det ör boots egna märke). Men idag har jag spränghuvudvärk och jag skulle nog inte påstå att jag tycker att 16p tabletterna är det bästa jag testat. Men fine, har du bara lite ont i huvudet och kan tänka dig at vänta lite längre för att de ska ge effekt och hjälpa till med vatten och sömn. DÅ ska du köpa dessa.

LUCIA

Åhhh nu har jag bokat biljett till Luciafirandet i Westminster Cathedral!!!
 
 
 
 
Se så mysigt!!! 
 
Kommer sakna att vara hemma. Mamma brukar alltid göra mysfrukost och sätta på Lucia på svt kl 6 på morgonen.

18 nov

Idag var det meningen att jag och Johanna skulle suttit och sökt jobb hela dagen, men eftersom hon ligger i höstens mysigaste bakfylla med allt vard det innebär så kunde inte hon ta sig upp ur sängen.
Jag skrev klart mitt CV, men tog sedan paus för kände inte att jag kunde sitta inne när det var så härligt väder. Söka jobb kan man göra på kvällen när det är mörk. Tog bussen ner till Hyde park, och visste inte alls ritkigt vart jag skulle gå så jag gick på känn, kollade på kartan lite då och då och fick mig en härlig promenad på 5km!
 
 
 
 
 
Dianas memorial fountain :)
Här fick man sitta och plaska med fötterna om man ville, men riktigt så varmt var det inte idag.
 
 
 
Jag fick se mina hästar haha! På senare år (nu låter det som att jag är skitgammal) så har jag faktiskt velat börja rida. Så någon gång känner jag att jag åste ta tag i det där men det har liksom inte vart rätt tillfälle när jag pluggat och sådär.
 
 
Här ser ni winter wonderland som håller på att byggas upp. Det öppnar den 23 november och risken för att det skulle ligga snö på backen då är väl i princip lika med 0, zero, nada!
 
 
 
 
Många som ville njuta av solen och en kaffe idag :)
 
 
Fattade inte riktigt, ska man stå upp och åka ner för den där uppblåsbara backen? Då kommer man ju volta framåt och slå ihjäl sig efter hundra kullerbyttor ner skulle jag tro.
 
 
 
 
Speakers corner i Hyde park!
 
 
 
 
 
Undra om löver luktar gott eller leker dom kurragömma? Dåligt gömställe isåfall...

Sunny sunday

Tja tja bloggen
Jag drar till Hyde park och rör på fläsket, kanske får se de gulliga hästarna men framför allt jag är ute i solen

Rabatt på märke

Om ni vill ha grymma erbjudande på märkesväskor och accessoarer regga er här och få massor av rabatt!

http://www.luxclusif.com/?i=5946&c=309691465

Mysdag på stan

 
 
 
Var tvungen att styla lite med min nya Tristan på vägen ner mot restaurangen. haha!
Folk glor, dels för att jag är blond och dels för att jag står och åmar mig längs någon trapp och staket haha!
Låt dom göra det tänker jag, jag komer väl aldrig att träffa dom igen?
 
 
 
 
Det blev lunch på Vapiano, mysigt ställe där man beställer sin egen mat i en kassa och så laddas det man beställer in på ett kort så bara betalar man allt när man är klar sedan :) smidigt för det behövs inte någon serveringspersonal :)
 
 
Jag valde en supergod pasta som påminde om carbonara
 
 
 
Fina Maja och Johanna!
 
 
 
 
 
 
Unnade oss en vaniljpanacotta till dessert.
 
Efter lunchen drog Johanna hem för hon skulle ner på san senare igen och äta lunch med en av sin bästa kompisars pappa och hans kompisar. Då fortsatte jag och Maja för en sväng på stan och vi var väl inte precis ensamma om man säger så....
 
 
 
 
Ni ser!
Man blir glad av väskor. Maja funderar på denna hallonröda från Marc Jacobs :)
Jättefin!
 
 
 
 
Marc by marc jacobs har ett gigantiskt öga i sitt skyltfönster som blinkar stup i kvarten. Lät skitmycket när man var där inne, det ljudet hade jag blivit galen på haha!
 
 
 
Varje gång man går på stan så upptäcker man nya julskyltningar!
Tackar Maja för en gööööörmysig eftermiddag på stan som man hade sagt i götet!
 
Ikväll blir jag ensam hemma på mitt rum, låter det deppigt? Rätt skönt skulle jag tro. Inte en själ inne på fejan fören fyllestatusarna börjar trilla in. Det är gött att ha en lugn helg ibland. Kanske slänger på en ansiktsmask och kikar på en tjejfilm under täcket.
 
Mamma jag hoppas att du har det roligt på Ladies night, vad gör ni andra ikväll?

Lunchtime

Varför r det alltid bara kallvatten kvar när jag ska duscha? Går folk upp klockan 6 för att medvetet få slut på vattnet eller? Här får jag stå och huttra i 18-19 grader med höneskin (gåshud) över hela kroppen, för ren måste jag ju bli.
 
Jag ska springa ner på stan och äta lunch med en svensk tjej, Maja strax. Supergullig tjej.
 
 
Snowwhite and glitter!
 
 
 
Tjingeling så länge!

Eller vad säger du Jessie?

MInne!
Sommar 06
Livet på en pinne
Lyckan var total
 
Ta mig tillbaka!
 
 
 
 
 
 
Hittade den här lilla också, så goooo :)

Tristan är här!

 
 
 
Efter skolan drog vi till Westfield, det gigantiska shoppingcentret jag visat förut.
 
 
 
 
De bygger en isrink inomhus.... Kör Kungsmässan också på det i år eller?
 
 
 
 
 
Jag har köpt min första märkesväska. Det var därför vi åkte hit. Lyckan är total. Men ni som vet att jag gillar fina påsar och så, vad är det här? Den här är skitful? Beige och tråkig... Kände mig inte det minsta lyxig och rik när jag väl handlat. Den skulle varit svart med guldig text, eller vit. Det hade funkat vilket som. Fick vara med i en utlottning om att vinna en klocka också när jag handlade. Hoppas att jag vinner. Kassörskan verkade gilla mig och gav mig beröm för mitt halsband och fråga vrt jag köpt det och så. Kanske hon fifflar lite med utlottningen hähä...man kan ju hoppas.
 
I vilket fall tyckte jag att jag var värd väskan efter allt slit med examensarbetet. Dessutom har jag ju fått sålt bordet så det kommer i produktion och för en vecka sen fick jag reda på att jag blir tidelad ett stipendie. Dessutom har jag nästan bara handlat billiga saker här i London, mest på Primark. Så då hade vi klargjort det.
 
 
Postade lite kort på vägen hem också...
 
 
 
 
 
Sedan satte jag och Johanna igång med att laga två stora pajer med lök....
 
 
 
 
Röd, gul och purjolök...
 
Nej jag skoja bara, vi hade i lite skinka, majs och tomat också.
 
 
 
 
 
Här har ni han. Min älskade Tristan är här. Tänk att man kan bli så glad för en väska?
 
Nu är jag så trött att jag nästan somnar sittandes med kraftigt magknip :(
Hoppas att ni har en bra fredag. Puss
 

Dagens!

Får jag lov att presentera...

Dagens spya med sallad och kaffe med sugrör!

Kom till mamma!

B-shit

Skolan idag då, ni vet kursen Art & Society som jag läser. Skitkul när man är på besök i St pauls och kan ta grymma bilder på utsikt och sånt där, turistiga saker som är kul att minnas och ha i sitt fotoalbum när man kommer hem igen haha!
 
Men museum med tavlor?
 
Ärligt, jag förstår det inte. Stå och stirra på en tavla i 20minuter. Se vad den betyder, vad den ger för känslor, hur personen har målat, vad han tänkte på, vart befann han sig just då bla bla bla. Här är jag verkligen inte med. Detta förknippar jag typ med samma sak som religösa saker. Bullshit och skittråkigt. Jag antecknade i varje fall varenda "smart" ord som alla sa för att jag sedan ska ha en endaste chans att kunna babbla kring detta i den kommande uppsatsen.
 
När lektionen var slut tog vi bussen till stan och kollade runt och åt lunch. Känner ni igen några målningar? Vincent van Gogh och Monet var några av konstnärerna.
 
 
 
 
 
Senare under dagen sprack det upp och min älskade sol kom fram!
 
 
 
 
 
 
 
Jag ser ganska intresserad ut ändå ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHM

Lyssna och njut! Hur peppad blir man inte av att se den publiken???

Mer sköna musikvideos för dig som älskar musik hittar du här
 
Hur grymma är inte Swedish house mafia då? Fy sjutton var avundsjuk jag är på er som ska på deras spelningar nästa helg. Jag verkligen önskar att jag skulle vara hemma i sverige just den helgen och ha en grym biljett till ett av de grymmaste banden! Det är så sjukt tråkigt att de ska splittras efter denna turnén. Känns som att de lägger ner ett vinnande koncept. De måste ju tjäna hur mycket pengar som helst just nu?
 
Typ alla älskar house ju! Jag tror ändå att jag vet anledningen, för att det går för bra för var och en individuellt, men ändå? Kan de inte bara köra några spelningar då och då liksom? För deras fans skulle! Jag hade liksom hoppats att de skulle komma till Summerburst nästa sommar ju! Haha!
 
Gå in och lyssna på denna låten på P3, jag gillar verkligen P3. De är ofta först med de nya låtarna. Till en början tycker man, nä men vad är det här för musik dom spelar, men efter ett tag så inser man att dom alltid är först med det som är nytt och därför man är tveksam till deras musik när man inte vet detta.

Solen lyser alltid i London

Strosar runt i stan på väg hem från det urtrista besöket på museumet, tänkte bara kika in och visa dagen casual outfit!
 
Fyllt på förrådet av clementiner också hähä!
 
Det kommer mera! (av dagen alltså)
 
 
 
 

Modern world

Följ mig på Instagram vetja!

Somnar nästan på lektionen... Jag har nog haft för många sovmorgonar, kan man ha det?

Idag ska vi besöka The courtauld gallery med skolan... Kolla på massa tråkiga tavlor och säga vad som är så himla fantastiskt med varje tavla. Usch och fy. Antigen är den fin eller inte?

Dag 60 i London

 
Imorgon kommer min sista utmaning denna veckan, den svårste av dom alla. Skolan början så jag måste gå upp klockan 7. Jag avskyr att gå upp innan 9. Det är bland det värsta jag vet. Sen får jag iaf välja själv resten av veckan hur jag vill lägga upp min tid. Ska plugga rätt mycket denna helgen, för att slippa sitta mycket sen när jag kommer vilja göra roligare saker.
 
Lite bilder från julmarknaden... De hade fixat både fejksnö och riktiga renar, ett band som spelade julmusik och massor av små mysiga stånd med go mat och mulled wine!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julmarknad och strålande sol

Vi har heldag i skolan idag, 10-20.
Så på håltimmen passade vi på att ta en promenad i solen. Testade den nya pepparmint hot chocolate på Starbucks! Svimmade nästan så god var den!!!

Idag tänder de julljusen på gatorna i vårt kvarter och detta firar de med en julmarknad! Så mysigt! Ska dit och strosa efter denna lektionen är slut! Testa mulled wine, ska vara som glögg typ :)

Sol sol sol

Om det inte hade varit för alla juldekorationer, jirlanger och ljusslingor så hade jag trott att det varit vår och påväg mot sommaren här!

Man blir så mycket gladare av att vakna av detta än regn och rusk!

Små klementiner gula

 
 
Jag har tryckt i mig 3kg klementiner på 24h....

Matlagninskurs á la sweden

 
 
 
Hur ofta har ni sett mig med håret (luggen aka kakan haha) wild and crazy like this?
Typ aldrig skulle jag tro, därför var jag tvungen att ta en bild.
 
 
 
När jag satt nere i lobbyn förut och väntade på Johanna så drabbades jag av lite hjärtesorg. Den stackars ensamma fisken har dött av olycklighet och ensamhet! Hans kompis dom för en månad sedan och nu var det Nemos tur. Han får ha dag ungefär 1 dag i veckan, stackarn! Han kommer nog att ha det bättre i fiskhimlen.
 
 
 
Hang out med dom sköna!
 
 
Jag, Johanna och Saul sitter och pratar om att vi ska laga mat och kommer på att han inte äter pork, när Johanna funderar på vilken färs vi köpt och säger "but we have cow?"
 
 
alltså jag kunde inte sitta med min jacka öppen ens idag, jag höll på att dö av värmeslag. Kände mig som en kvinna i klimakteriet och saul höll på att skratta ihjäl sig åt mig! Påstår att jag och Johanna aldrig skulle klara av att bo i Afrika haha!
 
 
 
När vi sitter här och fikar så kommer det en man förbi i 40års åldern och frågar om han får ta en bild på oss?
Varför i hela friden vill han ta en bild på oss tänker jag? Detta skulle liksom aldrig hända i sverige. Han måste tyckte att vi var en så annorlunda kombi, från vitaste vit till svart. I varje fall, vi lät killen ta det där dumma fotot och 2 sekunder senare frågar han om han får ta en stol och sätta sig med oss...haha dett är så wierd. Sedan tar han sin stol, sätter sig vid oss och börjar småsnacka. Två minuter senare frågar han om vi vill gå och äta lunch med honom, men nej tack, där går min gräns. Då reser han på sig och går.
 
 
 
 
Idag har vi kurs i hur man lagar svenska köttbullar, potatismos och brunsås!
OM det var populärt haha!
 
 
 
 
Proppmätt och trött, sjukt otaggad ska jag nu till skolan under min tröttaste tid på dygnet. 18-21...snark!

Måndagslyx i all ära

När klockan var runt halv 5 insåg jag att jag inte stoppat en endaste bit mat i kroppen idag, godiset får snällt vänta tills på lördag eller längre, kylskåpet gapar tomt och orken är som bortblåst.
 
Det fick helt enkelt bli 2 för 1 (jag har skaffat ett grymt rabattkort, inte för intet som jag kallas för rabattdrottningen hähä) på den italienska restaurangen Zizzi i mitt område och storhandling på vägen hem.
 
 
 
 
 
Johanna testade en ny sorts risotto medan jag körde på någon flådig sallad!

Dagens Outfit

Helgens fynd

Måste ju visa mina fynd från helgen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De två översta klänningarna fyndade jag för 5 pund styck!! grymt bra!
 
Jag tog en bild i helgen som har blivit lite av en favorit :)
 
 
Gillar att himlen inte är helt perfekt! Ger fina ljus!

Nu ska de laddas batterier

Krafterna är slut, de behöver fyllas på nu. Jag orkar inte en sekund till i 300km/h.
 
Jag har insett att det är i princip omöjligt att hinna med att blogga när man har gäster. Speciellt eftersom appen, blogg.se inte fungerar med WIFI:et jag snor på de olika caféen och pubbarna, lyckats ladda upp lite text och enstaka bild efter 30min försök. Man flänger fram och tillbaka på stan från tidigt morgon tills man nästan trillar in för dörren hemma på kvällen av trötthet. Till och med jag blir matt! Det ska bli gott att bara ha en ledig måndag imorgon. Tänk när jag vaknar imorgon bitti, tittar på klockan och sen bara skiter fullständigt i vad den visar och stänger ögonen igen! heaven!
 
Jag tänker härma Ellen lite, och bli inte sur, ta åt dig positivt!, för det är bara för jag tycker de är en sån bra idé som jag lånar den idag! :) 
 
Helgens ledord: Rödtjut. god mat, shopping, ont i fötter, öl, gaybarer, SKRATT, julklappsshopping, turistande och musikal.
Helgens häng: Tanterna, farmor Anita och Eva
Helgens snackis:Vad farmor ska shoppa (hört samma visa cirka 3ooo gånger), om dom har övervikt på väskorna (ca 20000ggr), snålkaffe och paraflaxer!
 
Jag insåg under tiden jag satt och kollade igenom långhelgens alla bilder att jag omöjligt kan välja ut några få enstaka från 300 bilder. Jag var helt enkelt tvungen att välja ut de bra och göra en film. Så here it is, my weekend as a movie!
 
 
 
Jag har haft dökul trots ålderskillnaden på oss alla tre!
Jag tror att bilderna kommer tala för sig själva. Ni vet, en bild säger mer än 1000 ord...
 
 
Idag har vi haft kanonväder...Man kan inte tro att det är mitten av November här alltså. Kan ni gå i bara skinnjacka hemma nu?
 
I helgen har jag kommit på en hiss och en diss med London;
 
Hiss: ALLA killar är artiga, öppnar dörrar och reser på sig på tunnelbanan, pratar och frågar hur man mår utan att det blir obekvämt och jobbigt. Svenskarna borde lära sig en del här alltså. När öppnade en 18årig kille dörren för dig senast? Eller erbjöd dig sin plats när bussen var full?
 
Diss: Kassa avlopp offentligt. Herregud, man kan knappt kissa utan att de blir stopp i rören. STOR diss. Tur att jag är bra på att knipa.
 
Nu ska jag fortsätta sitta här och vakta klockan, de är livrädda att mina tre! alarm inte ska ringa klockan 03.00 så de hinner till flyget!  Skönt med lite egentid vid datorn, fyra dagar att ta igen. Imorgon blir det serier och tvprogram heeeeeeela dagen!
 
over and out!

Söndagsölen

Nu ska vi göra slut på sista dagen

Sista dagen idag, solen skiner på en klarblå himmel, kan ju inte bli så mycket bättre hejdå från Londons sida.
Igår var vi på musikalen, Looserville! ASBRA! Liknande greesestuk skulle jag säga :) Efter det blev det vin och god mat på stan och sedan mötte soul upp oss på TGI för att ta oss till gaybarernas kingdom!
Bjuder på några bilder från mobilen så visar jag resten imorgon när dom åkt hem och jag kan ladda in från kameran :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Typisk engelska

Nu äter vi typisk engelsk frukost innan en heldag på stan med marknad och musikal :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e30dbddf2b338d3001376.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e30dbddf2b338d3001376.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e30dbddf2b338d3001376.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e30dbddf2b338d3001376.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e30dbddf2b338d3001376.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e30dbddf2b338d3001376.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e30dbddf2b338d3001376.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e30dbddf2b338d3001376.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e32169606ee060137f278.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e32169606ee060137f278.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e32169606ee060137f278.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e32169606ee060137f278.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e34699606ee065246fd9b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3867219/images/2012/pic_509e34699606ee065246fd9b.jpg" class="image">

Turistat hela dagen

 
British Museum, Afternoon tea på Harrods, Big ben, London eye och en svalkande dryck på diverse engelska barer! Här är inte svårt att göra av med pengarna! Har shoppat julklappar och turistat på Trafalgar square!
Ikväll blir det någon go restaurang och imorgon blir det portobello road market och musical!
 
Försökt uppdatera via appen hela dagen men den suger!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Program som berör och lyckliga dagar

Visst har veckan gått fort? Eller det kanske bara är för mig, eftersom jag lekte att det var lördag i måndags och idag är det fredag fast än att det bara är torsdag, sånna veckor borde man ha oftare! Ska strax ner på stan och köpa en luftmadrass till. Idag kommer nämligen farmor och hennes väninna Eva hit. Och jag kommer inte gå med på att ligga på madrassen mamma tog med som var 40cm bred och 8cm hög, och då kanske jag till och med tar i med höjden!
 
Jag har verkligen haft kul det senaste, brorsan och Ellen var här, var ute med Soul och Johanna, gick på Skavlan igår och idag kommer tanterna (får man säga så? ja det är väl inget taskigt med det? nej så får man säga tycker jag att vi bestämmer!) Kul Kul!
 
Om ni inte har sett programmet Nybyggarna förresten så MÅSTE ni gå in och göra det på play. Jag tror att jag har fällt en tår varenda program. Nu är jag jag jättelättrörd men det berör verkligen och dom är himla roliga också. Älskar Anders, aka arga snickaren. Han är så mysig! Och det vr som Tom sa i slutet av programmet igår, "Anders, du är inte bara arga snickaren, du kan glömma det smeknmnet. För du har ett sånt stort hjärta och så mycket omtänksamhet inom dig att det är helt ofattbart" Då blir man berörd, vissa gråter. Annars har man inga känslor i kroppen.
 
Idag fyller min Svägerska Ellen år, jag gillar att kalla henne så för alla reagerar så när jag säger det haha!
Gå in och gratta henne på hennes blogg vettja!
 
 
 
 

YES! we did it!

 
Blev visst en Snog påvägen till BBC, fett och sockerfri yoghurt med passionsfrukt på! Slurp...
 
Idag fanns det massor med platser över för oss reserver och alla fick plats! Roligt att ha varit med och Skavlan gav oss beröm och sa att vi varit den bästa publiken han haft, inte så illa pinkat!
 
 
Jaha ja, så har man sett Fredrik Skavlan bli sminkad (fick absolut inte skriva om det enligt personalen så därför gör jag det...busig? javisst), Taylor Swift snyta sig och Freddan Ljungberg i bara kallingar!
Haha nä nu skojade jag, vi pratade bara om hans kallingar, fick tyvärr inget smakprov.
 
Taylor Swift, Vilken rolig tjej! Man kan inte tro att hon bara är 22år när hon pratar, hon verkar verkligen duktig och insatt i allt. Skulle mer gissa på att hon var 28!
 
 
 
Några kameror i taket....
 
Och här nedanför ser ni min granne. Satt på parkett. Längst fram. Tror dock inte att vi kommer synas i Tv eftersom vi hade de flesta kamerorna bredvid oss och framför...
 
Men jag fick ögonkontakt med Freddan, de ni!
Han berättade att han brukar testa sin tjejer som han dejtar med att låta den gå 5m bakom honom ett tag, eller säga att vi ses runt hörnet om 2min, blir dom sura då så vet han att dom inte är så intresserade utav honom utan mer av att bli känd från bilder haha! Kul grej!
 
 
 
 
 
Det knäppaste som var under inspelningen var precis i slutet, när vi skulle klippa ihop lite applåder och skratt, eller snarare filma så att de kan klippa ihop det bra eftersom 30 minuter kommer tas bort av det vi spelade in idag... Då skulle man på beställning sitta och fnissa, sen skulle vi lägga ett asgarv och även ett mittemellan som skulle övergå i applåd, gud vad man kände sig dum när man på 1 2 3 skulle börja asgarva!!
 
Kom och tänka på att mamma gått på en sån kurs en gång, skrattkurs. herregud vad fånigt mamma ;)
Skulle aldrig klara av det!
 
 
Glömde visa att det kommer öppna en ny restaurang på Westfield ;)
 
 
 
 

 

 

Låten som taylor framförde :)

Bitchig kille på H&M

Idag fick det bli lunch på springande fot!
Idag är vi reserver på Skavlan igen, hoppas på att vi kommer in idag, gästerna är än sålänhe hemliga. Men man får inte vara dum, så jag mailade en på Skavlan och frågade villa gäster det skulle vara idag! Fredrik Ljungberg och Tailor Swift.

Hittade en mössa på H&M på Westfield nyss. Jag hatar mössor i vanliga fall eftersom de sabbar frisyren men denna var helt okej!

Förresten har dom ingen känsla för service här! Fy så arg jag blev när jag skulle köpa mössan. Den otrevligaste killen jag mött. Förstår att vi svenskar är så populära!!!

Älskade svenska H&M

H&M är fan sjukt underskattat! Åh vad jag blev glad i H&M nu! Man kan fan hitta många bra saker där alltså, och de flesta sakerna går och klä upp om det är basplagg.
Hur snygga är inte dessa byxorna? Det liksom bara flög upp ett fönster med dessa framför mig och det måste väl bero på att ett par av mina favvisar sprack rätt över hela röven i torsdags? Dessa ska in i min garderob imorgon. Så är det bara.
 
 
LÅT DOM BARA SITTA BRA PÅ MIG OCH DOM FINNS I LONDON!!!

Bye Bra Sweden

Hur bra är inte detta då? Jag som faktiskt precis suttit och funderat på hur jag ska lösa bhgrejen i min nya rygglösa klänning. Avskyr alla jobbiga freebras etc som är tänkta ska sitta kvar på brösten när man svettas värre en en kärring i klimakteriet på sommaren eller inne på dansgolvet! Detta verkar för bra för att vara sant. Men mina små tuttar bör det inte vara svårt att få upp dom lite och stanna på plats? Eller?
 
Visserligen blir det ingen extra utfyllnad under klänningen, men då gör man å andra sidan ingen falsk marknadsföring heller ;)
 
 

Crazy gay nigth!!

Haha alltså! Kvällen igår. sjukt. Drog till Fridays för att ta EN öl med Soul...varför säger man så? En öl? hur ofta går man och tar just en öl när man sitter med en kompis? Ska man dricka den i flera timmar då? eller ska man gå hem efter en halvtimme när det just börjat bli som trevligast?
 
Vi startade på TGI, beställde in drinkar och öl och massa goa förrätter, det var både friterad kyckling, räkor, ribs, kyckling mashed potatoe you name it. Gud vad gott det var. Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska orka fixa något att äta idag... Vi bestämde oss iallafall för att dra vidare när klockan var elva och det bara var vi kvar.
 
Och de va då som den sjuka kvällen började...vi gick till GAY HEAVEN!!!
haha alltså det är så jävla sjukt, vilket ställe. Vi blev i dörren visiterade och de tittade igenom varneda litet fack i min väska OCH plånbok efter knark...lovade dem att jag aldrig i hela mitt liv skulle ens titta på knark om jag såg det. Sen stod det i dörren den största transan jag sett i hela mitt liv...och med stort blondt affro! Denna killen jagade Johanna sedan när vi skulle gå hem för att hon sååååå gärna ville säga hur snygg han va.. HAHAHA (och han var typ den fulaste transan jag sett. enorm!)
 
Jag tror inte ens ni skulle förstå om jag skulle sitta och förklara i detalj hur det såg ut och var där inne... herregud... jag som inte kan låta bli att stirra heller, hur tror ni mina ögon gick där inne? Det var iallafall det roligaste stället jag varit på och dansat. Stod på en stor balkong ett tag och rockade loss till swedish house mafia! Då var man stolt svenne.
 
Måndagar sägs vara den dagen då även straighta personer går dit, inte för att jag kunde se en enda person som såg ut som oss...haha!
 
Blev uppraggad av en brud, två killar omringade mig och försökte sliska sig men jag ålade mig ur deras äckligt svettiga armhålor och drog till mina vänner...blev förföljda av en indisk kille som stank svett och insisterade på att få "just one dance, pliiiiis". Crazy är bara förnamnet!
 
När klockan var tre kände vi nog ändå att det var dags att hoppa in i taxin och få några timmars sömn innan det var dags att gå upp imorse och slutföra uppsatserna som jag inte gjorde igår. Då får man stå sitt kast och gå upp kl 8 bakfull och jävligt trött försöka komma på någon vettig reflektion och sammanfattning av organisational behaviour...
 
 
 
 
Over and out!
 

Julbelysning och lära av varandra

Nu ska jag dra mig ner på stan och ta en öl med Soul!
Jakes vän från TGI. Ska lära han svenska och öva på min engelska haha!
 
Glömde förresten visa en klänning jag sprang in och köpte på Bershka i lördags. Gillar inte alls gammelrosa eller rosa över huvud taget annars men tänkte att det kanske går när man har sminkat och fixat sig.  I vanliga fall tycker jag att jag ser ut som en blek och fet gris i det.
 
 
Åhhh såg på internet att julbelysningen på Oxford street tändes idag klockan 5pm. Måste se helt fantstiskt mysigt ut nu! Tyvärr kommer jag ta tuben till Covent garden men kanske har tur att hinna se det på vägen hem!

Matte top coat

 
Köpte ett nytt top coat på H&M i bara farten när jag skulle betala ett halsband och ett linne jag hade hittat i fredags!
Jag har alltid tyckt att det är lite coolt med mattsvart. Fler och fler bilar blir det till och med nu.
 
Här är reslutatet iallafall!
Värt 30 pistoler.
 
 
Skum konsistens och färg på lacket, jag vet!
Ser ut som.... Jag låter det vara osagt.

Blondinen talar!

Ojojoj! vart ska jag börja? Nackdelen när man har så kul med sina besök att man inte hinner blogga och måste ta igen 3 dagar på en kvart. Varför kunde inte blogg.se ha en fungerande app bara?
 
 
På fredag när dom kom stack vi hem till mig och lämnade av grejerna, åt lunch och stack ner på stan för att shoppa lite! Det känns som att tiden går extra fort nu när det börjar bli mörkt vid 5 på eftermiddagen...
 
 
Finfina paret!
 
 
Drog senare till TGI Friday´s hände med gänget som Jake jobbat tillsammans med, Will och Soulayman! Åt och drack på Fridays, galet goda drinkar som såg livsfarliga ut!
 
 
 
Barnamint baileys, mer som en dessert än en drink! Glass, oreokakor och baileys. Smarrigt!
Hur tänkte vi när vi började med den innan maten förresten?
 
 
Världens godaste förrätt, den till höger! friterad kyckling i sesamfrön och Jack Daniels glaze att dippa i!
 
 
 
 
 
 
King soul (uttalas Såll på svenska), och vi skämtade om att han var kung av Angered, han har nämligen tjej och barn där och väntar på att få sitt pass och tillåtelse att flytta till sverige. Dunderskön kille! Så fort man ta bild med honom eller på honom så frågar han om han syns på bilden eller om det bara var tänderna haha!
 
Vi lämnade TGI vid 12pm och drog vidare till Road house för att hälsa på två andra killar som jobbade med Jake på TGI innan :) Fredag blev inte så sent eftersom killarna skulle jobba dagen efter och vi skulle orka med att shoppa!
 
 
Började dagen med en av de nya kaffesorterna på Starbucks! Julmuggarna och specialkaffegrejsen kom samma dag. Jag och jake testa en gingerbread latte medan Ellen körde på det säkra kortet, hot chocolate!
 
 
Nu har det verkligen börjat gå mot vinter, jag var inte ens tillräckligt varm i min vinterjacka. Så jag hoppas innerliggt att det bli kallare men inte på samma sätt kallt. Ni vet det där med luftfuktigheten och skit?
 
 
De hade stängt av Regent street för någon bilshow, så det förklarade varför vi såg dessa när vi var på väg till Marc Jacobs-butiken i Mayfair
 
 
Vi köpte bara julklappar inne i butiken. På nedervåningen finns det accessoarer till rimliga priser för er som undrar. Sen finns det många fina saker som är dyra också!
 
 
 
 
Flängde runt in och ut överallt på stan, det var mycket folk och det påminner mig om hur jobbigt det snart kommer bli när alla kommer för att julshoppa! Då kommer jag lämna handväskan hemma och bara ha med kortet i fickan.
 
 
Jag och Ellen försökte fixa en bra bild på oss innan vi skulle dra ner på stan och käka. på lördag kväll blev det Nandos i Covent garden, ligger mitt emot TGI och smet senare in där eftersom vi planerat utgång med gänget där!
 
 
 
Sedan glömde jag helt och hållet av att ta bild på resten, kändes som att jag inte kan sitta och fota allt heller, de skulle ju undra om jag aldrig sett drinkar innan haha!
 
Blond som jag är så självklart, jag gjorde bort mig igen! Som vanligt!
Vi satte oss i baren och när Soul hade slutat, killen som ni sg på bilden längre upp, så kom han också och hängde med oss. Jag satt och tjöta med honom ett bra tag och när jag och Ellen fått in en ny drink så frågade han hur den smaka,
 
-den smakar bra, lite sur skulle jag säga. men bara lagom.
Han smakar på drinken och säger, "yes, you can taste a little bit of the lime, and you can taste strawberry..."
okej...nu snurrar min hjärna på högvarv, ska jag smaka på limen och då kommer jag känna att den har dragit åt sig smak av jordgubb? coolt tänker jag och börjar fiska upp den lilla limebiten som ligger i drinken...
vänder mig sedan mot sul igen och sägen,
"jaha, ska jag smaka på denna nu?"
 
DÅ händer det!!!
Soul tittar på mig för ett kort ögonblick och fattar sedan hur jag har uppfattat det han sa och DÖÖÖÖR av skratt! Han höll nästan på att trilla av stolen för han skrattade så mycket. Det han i själva fallet menat var ju att man kan känna smaken av både lime och jordgubb i min drink... Jag har helt enkelt gjort det igen. pratat innan jag tänkt. jag höll på att skämmas ihjäl. Jake och Ellen sitter och tittar på oss och är ivriga att få veta vad som var så kul. Jag tror jakob fattade att jag sagt något dumt eller korkat. Såg de på att finurliga flin...
 
 
Vi fortsatte iaf sedan till Road house även denna kväll och Will mötte upp oss efter sitt pass!
Hemma vid 4 och vi var inteeeee så pigga när vi vaknade på söndag morgon!
 
 
Igår hade Ellen bestämt lunchdejt med två av sina vänner härifrån så jag och Jake drog ner till Covent garden och åt lunch på en mysig restaurang men med värdelös service. Hade lite kvalitetstid bara jag och brorsan!
 
Efter lunchen mtte vi upp Ellen halvvägs och drog in på Liberty för att kolla deras julskyltningar och deras julavdelning :) Avverkade ju de flesta affärerna igår så kände oss hyffsat nöjda och trötta famförallt!
 
 
 
 
Vem vill inte pynta sin julgran med biljardbollar?
 
 
Vi satte oss sedan på en pub för att kolla fotboll, Liverpool spelade och Jake var mer än nöjd över att få sitta och se på den. Vi fick ge lite, ni vet ge och ta. Han har sprungit med oss i affärer hela helgen så nu fick vi se lite fotboll.
 
 
De hade äntligen fått den importerade julgranen från Norge, nu är det inte mycket mer än att tända julbelysningen kvar för att få in den rätta feelingen!
 
 
Hangovermat på Pizza hut!
 
 
 
Avslutade helgen med att köpa hem massa gottis för att kolla på Så mycket bättre och film!
 
Usch det kändes alldeles för tomt att vakna upp ensam imorse. Lämnade mina sötnosar vid bussen klockan tre inatt. Nu blir det bara massa tråkigt skrivande för att få klart min uppsats idag!
 
Stor eloge till er som orkade ta er igenom hela texten! Lovar att uppdatera bättre framöver!
På torsdag kommer farmor och hennes vän så det blir inte många dagar ensam ändå!
 
 
 

Vi fular oss

Såhär glad var jag när jag skulle möta upp Jakob och Ellen från flyget!
 
 
Vi packade in oss i min lägenhet, käkade lunch och drog ner på stan och kollade affärerna :)
Nu flummar jag och jakob oss medan Ellen har duschat och sminkar sig!
Snart blir det Fridays och hälsa på jakes gubbar :)
 

Julklappstips till mig!

 
Åhhh hur söt och snygg är inte denna bh:n? Jag skulle verkligen vilja ha den!
Hade jag vart i Sverige hade jag klickat hem den dirr!
Vi gör såhär, den sätts upp på min önskelista. 239pix på den här sidan.
Tänk va snyggt när man har ett linne eller en klänning och den söta lilla spetskanten sticker fram iställer för en vanlig tråkig bh!

Korvarna är påväg

 
Nu är det snart dags! Om bara ett par timmar kommer brorsan och Ellen hit.
Ska bli kul att få lite besök och koppla bort det tråkiga plugget med uppsatserna. Blir också spännande och se om vi besöker någon ny restaurang eller kul ställe som dom vet om sedan tiden dom bodde här och som jag missat!
 
Ser att dom körde all in på flygplatsen imorse
 
Bilden är lånad från Ellen
 
Är dom flygrädda och försöker stilla sina nerver tror ni? ;)
 
Idag vaknade jag med ytterliggare en morgon med klarblå himmel, inte ett moln i sikte! Ser ut att bli en bra helg.
Ikväll blir det TGI Fridays och hänga med jakes gamla arbetskamrater

Rejta

Hittat en ny grej där man kan betygsätta olika företag eller grejer man vart på och så kan man se vad andra tycker. Smart om man vill besöka en restaurang eller något som man inte vet så mycket om :)
 
 
 
Fantastiskt bemötande varenda gång och toppenbra sushi! All credd till ägaren?, Killen i 45års åldern som alltid har ett leende från öra till öra!
 
 
 

PLekAY- Fun 4 everyone!!!

Jag kan inte med ord beskriva hur glad, lycklig och stolt jag är över mig själv just nu!!!
 
 
 
Jag blir så rörd för alla era fina ord och gratulationer! Det känns otroligt bra och roligt att se att det ger resultat. I december förväntas det anpassade sandlådebordet komma i produktion och nästa år är det förhoppningsvis ute på marknaden och används av alla härliga barn!
 
Jag måste sätta mig ner och fundera på om jag ska flyga hem eller hur jag ska göra! Hade vart fantastiskt kul att närvara och kunna berätta om mitt arbete!!
 

Halloween

 
Vad gillar ni mitt nya rosa läppstift? Lite coolt va? Jag som i nio fall av tio tänkte att det var en härlig liten färgklick som piggar upp. Jag hade verkligen ingen ork att blogga igår. Skrivglöden var slut sen den långa pluggdagen. Hoppas ni förstår. Istället blir det extra mycket att läsa idag!
 
 
Matchade naglarna till det nya läppstiftet, eller tvärtom kanske.
 
 
Som ni vet så var tanken att vi skulle på inspelningen av Skavlan igår på BBC, så vi drog dit en stund för tidigt och smet in på det stoooooora shoppingcentret Westfield. Det var där jag fyndade mitt lipstick ör 10spänn och nagellack för samma pris. Passade på att äta en Snog, frozen yoghurt (fett- och sockerfri) med färsk frukt på :)
 
 
 
Efter en timmes väntan utanför BBC kom vi äntligen in och då tänkte vi, yes då var platserna kirrade. Vi hade ju nämligen reservplatser och förra gången hade alla 30 som hade reserv kommit in. Tyvärr hade SVT läckt ut innan vilka gäster som skulle komma idag och då var vi körda. Det var knökfullt. Fanns inte en endaste liten centimeter kvar för oss. Drygt! Vi fick 110kr för besväret men jag hade med facit i hans hellre suttit i publiken än fått pengar.
 
 
Superdeppiga åkte vi och tröståt upp pengarna vi tjänat!!!
Kom på att det är Halloween och allt ju. Hela personalstyrkan på restaurangen var utklädda och jag var glad att jag inte fick skelettet som servitris....
 
 
 
 
Johanna kollar in vad hon ska välja på drinklistan på fredag eftersom hon tydligen inte vill stå och va jobbig och inte kan bestämma sig haha!
 
 
 
 
Här är min roliga dag!!!
Men! imorgon kommer brorsan och svägerskan ;)
 
 
Här är min härliga To-do-list fram till tisdag! På något sätt känns det lite lättare att skriva ett arbete när man delar upp det i rubriker och sedan kan bocka av på listan när man är färdig med en. Se att högen av skit blir mindre och så småningom tynar bort. Annars såg jag ett bra tips som man också kan inför.
 
 
Hur smart är inte detta då? "åhh nu är jag sugen på en chokladbit"... ja Cecilia, då är det bara att skriva en rubrik sen är chokladbiten din! Kan jag lura mig själv så?
RSS 2.0