YES! we did it!

 
Blev visst en Snog påvägen till BBC, fett och sockerfri yoghurt med passionsfrukt på! Slurp...
 
Idag fanns det massor med platser över för oss reserver och alla fick plats! Roligt att ha varit med och Skavlan gav oss beröm och sa att vi varit den bästa publiken han haft, inte så illa pinkat!
 
 
Jaha ja, så har man sett Fredrik Skavlan bli sminkad (fick absolut inte skriva om det enligt personalen så därför gör jag det...busig? javisst), Taylor Swift snyta sig och Freddan Ljungberg i bara kallingar!
Haha nä nu skojade jag, vi pratade bara om hans kallingar, fick tyvärr inget smakprov.
 
Taylor Swift, Vilken rolig tjej! Man kan inte tro att hon bara är 22år när hon pratar, hon verkar verkligen duktig och insatt i allt. Skulle mer gissa på att hon var 28!
 
 
 
Några kameror i taket....
 
Och här nedanför ser ni min granne. Satt på parkett. Längst fram. Tror dock inte att vi kommer synas i Tv eftersom vi hade de flesta kamerorna bredvid oss och framför...
 
Men jag fick ögonkontakt med Freddan, de ni!
Han berättade att han brukar testa sin tjejer som han dejtar med att låta den gå 5m bakom honom ett tag, eller säga att vi ses runt hörnet om 2min, blir dom sura då så vet han att dom inte är så intresserade utav honom utan mer av att bli känd från bilder haha! Kul grej!
 
 
 
 
 
Det knäppaste som var under inspelningen var precis i slutet, när vi skulle klippa ihop lite applåder och skratt, eller snarare filma så att de kan klippa ihop det bra eftersom 30 minuter kommer tas bort av det vi spelade in idag... Då skulle man på beställning sitta och fnissa, sen skulle vi lägga ett asgarv och även ett mittemellan som skulle övergå i applåd, gud vad man kände sig dum när man på 1 2 3 skulle börja asgarva!!
 
Kom och tänka på att mamma gått på en sån kurs en gång, skrattkurs. herregud vad fånigt mamma ;)
Skulle aldrig klara av det!
 
 
Glömde visa att det kommer öppna en ny restaurang på Westfield ;)
 
 
 
 

 

 

Låten som taylor framförde :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0