HAPPY NEW YEAR

 
 
 
 
 
 

Återblick

Sumerburst
Examen
London
Sommar i smögen
Liseberg
halv 8 hos mig
Midnattsloppet
Stipendie
Jul
Hemsedal
 

Quote of the day

Ordbajsning

Jag må vara organiserad och strukturerad, definitionen av planering och organisering. Men när det gäller inlämningar å arbeten så suger jag. Tråkigheten tar överhand. Jag sitter och skriver och så blir det något som är mycket roligare på telefonen eller datorn och så är jag ur study mode. Jag kan koncetrera mig max 1 timme åt gången innan jag behöver paus. Jag tror helt enkelt jag jobbar bäst under press. Så här sitter jag, 3 timmar innan jag ska iväg till Göteborg och fixa det sista inför Hemsedal och avfärden vid 3 inatt och försöker kladdaner så mycket det bara går i mina arbeten som ska in den 7 jan. Helst hade jag velat bli klar innan. Men jag vet att jag kommer slänga fram datorn i bilden och skriva så mycket det bara går. Jag har inte så mycket kvar. Och jag vet att jag kommer klara det. Det gör jag alltid. Men varför kan jag aldrig lära mig att sitta en hel dag och så är det klart. Alla sätt är bra utom dom dåliga. För jag får nämligen inte dåliga betyd på detta heller.
 
Nu har jag 100 ord kvar på ett av mina två arbeten, 2000 på det andra, Nu ska här ordbajsas!
 

Quote of the day

Allmänbildning att kunna förkortningar för snusk

Eftersom att som jag vet att jag nämnt ett x antal gånger innan, blogg.se:s app SUGER så funkade det inte att ladda upp vare sig bilden eller text förut. Vad är tanken? Hur skam an kunna blogga i farten? Underhålla er med all smaskig info om vad jag gör.
 
 
MIn underhållning på bussresan. Kollade upp hur lång tid det ska ta att bila till Hemsedal imorgon natt. Slipper helst köra. Min plan var att glida in i bilen, käka lite godis och bli hög på socker, sedan smska i mig ett litet sömnpiller, på med lurarna och in i drömmarnas värld.... Väderprognosen ser inte så bra ut. Här har snön börjat yra och det ska tydligen bli ännu värre imorgon under dagen och ända fram till söndag middag..
 
 
Spelade Quizkampen, som jag förövrigt älskar. Man blir allmänbildad och har kul samtidigt. Förresten äöskar jag denna frågan. Tänk att uttrycket blivit så inprintat i samhället att det nu hör till allmänbildning att veta vad "mother i´d like to fuck" har för förkortning! Kul!
 
Smsade med Saul. Han hade vart och hämtat upp alla saker han skulle få av mig och Johanna från det vi köpt på oss under vår tid i London. Lite kastruller, stekpannor, kuddar och täcke. Sen slängde jag även i lite tidningar och schampoo och sminkborttagning och sån skit som jag tänkte att det kanske han kan skänka vidare eller något...
 
 
Han verkar inte alls förstå min tanke...Typsikt killar
 
 
 
Ikväll har jag bara packat inför morgondagens avfärd mot vinterlandet. Jessie och Linnsan var här en sväng och spelade lite spel och käkade tacos. Ingen ville vara med på bild. Vi var väl bara sådär härligt vardagsnormala idag.
 
 
Jag kommer med största sannolikhet inte använda mer än 70% av mina kläder. Men tanken på att jag kommer ångra att jag inte packade ner den där tröjan som hade gjort att jag inte alls skulle frusit på tisdag förmiddag får mig att få ångest. Då åker den ner direkt. Inget snack. Vi åker bil och jag är självisk och har med mig packning för mig och min osynliga kompis.
 
Blandad kompott! Det är ungefär det jag hatar med skidsemestrar. Att man slänger ihop alla möjliga plagg ur garderoben som kan tänkas passa under skidkläderna så att man håller värmen, och sen ser man ut som "hej kom och hjälp mig" med en salig blandning av allt och ingenting.
 
När jag blir rik ska jag minsann investera i snygga skidkläder. Alltså snygga underställ och sånt, ska nog till och med unna mig att gå någonstans där jag kan säga, "plocka ihop allt jag behöver ha under skidkläderna för att inte frysa ett knyst och varmt ska det vara, men framför allt ska det vara snyggt och matcha!" Kosta vad det kosta vill. Då har jag mina skidsemestrar säkrade sedan sålänge jag inte planerar att gå upp en sisådär 100kg. Eller ner.

Buss är kul

Att åka buss är kult!
Bara 3 timmar kvar hem. Jihuuuu

2000

Förlåt för min usla uppdatering! Hoppas attj ag inte gjort er allt för besvikna och hoppas att ni har haft lika mysigt och fullt upp med att umgås med familj och vänner under jul. Hos mig har det gårr i 200 som vanligt.
Julafton började vi som vanligt med skattjakt på morgonen, letar efter morgonpresenten efter en utritad karta i huset som leder till 3 andra kartor innan man väl hittar paketet!
 
Av mamma får vi alltid varsinn triss i familjen, jag vann inte ett öre även om jag hade behövt det som mest just nu när man är arbetslös och allt. Sedan hade vi julmys hemma hela dagen. Jag sket i att kolla på Kalle, eller snarare jag satt i soffan och skrev uppsats samtidigt som kalle stod i bakgrunden och lät. Inte alla som sitter och analyserar museumbesök på julafton. (sista inlämning från den engelska skolan i början av januari)
 
Juldagen festade jag med mina älskade fina fina tjejkompisar hemma hos charlotta och sedan utgång i Göteborg. Gud vilka ockerpriser dom kan med och ta, 250kr kostade det att gå in på krogen. För att få skaka lite rumpa och ha kul en vanlig tisdagskväll.
 
Annandagen hade vi mammas bröder med familjer på middag hemma i Onsala, snabbt innan dess hann jag med och ta en snabb tur till Kungsmässan, ta en fika med tjejerna, byta storlek på skorna jag fick i julklapp och byxorna som var felmärkta och sedan hem och spela julklappsspelet och allt vad det innebar. Sedan var det inte slut på mitt flängande utan efter middagen tog jag och åkte med morbror upp till Hunnebo för att hälsa på farmor och farfar. Här blir jag kvar tills imorgon förmiddag. För då blir det hem till Onsala igen, snabbt packa inför hemsedag som vi drar iväg till på Lördag natt och så har vi även planerat in tjejmiddag på fredag. Hur ska jag hinna med allt? ;)
 
 
 
 
 
 

Quote of the day

Quote of the day

Quote of the day

Merry X-mas from me <3

Quote of the day

VARFÖÖÖÖÖÖÖR

Vad var det för fel på nummer 56????
 

Ernst pysslar på TV:n medan vi...

 
 
 
Älskar detaljerna på mina nya brallor! Nackdelen är att de inte passar till alla kläder medan de är coola till vissa outfits. Mina favvisbyxor sprack påvägen till planet här om dagen, snacka om maximal otur. Ont i knär fick jag och träningsvärken har smugit sig på i varenda muskel som finns i mina ben....Vet inte hur jag ska tolka det....
 
På förmiddan åkte jag och mamma in till Kungsmässan igen och fixade de sista småsakerna, morgonpresenter och lite kompletering till julbordet.
 
 
Nu har vi julstuga, med klappinslagning, yrande snö utanför fönstret, brickan med glögg kom nyss och serverades, skinkan står och griljerad medan mamma bakar cheesecake!
 
 
 
 
 
 
 
Börjar bli några klappar under granen nu ändå. Julia utbrast nyss "det ser ut som vi har jättefå julklappar..."
Hon är inte bortskömd den lilla fisen!
 
Ikväll blir det såklart uppesittarkväll med bingolotto. Hoppas att man kanske kan vinna en liten peng i julklapp! Hade passat perfekt inför min resa till Hemsedal över nyår. Har börjat packa lite smått. Men svårt att packa ner festkläderna innan jag avklarat festligheterna här hemma i mellandagarna. Tänk om jag skulle vilja ha på mig något av de jag packat ner liksom :) Ilandsproblem!
 
 
Mammas finaste ugnsform sprack nyss!

Quote of the day

Familjemys

Idag hade vi sedan en vecka tillbaka blivit inbjuda av mina föräldrar till en middag på Avalon med hela familjen och Ellen, brorsans tjej som numera är inräknad i familjen när jag skriver det. Oftast är hon med i alla fall :)
 
 
Ellen hjälpte mig att fixa galahåret. Bestämt mig för att köra hellockigt, det händer INTE ofta och jag bestämde mig såklart för att jag passar bäst i min vanliga frissa med 2 flaskor hårspray i och luggen som en kaka som Jake säger. Saknar mitt volymspray som de beslagtog på flygplatsen i all stress. Så tråkigt att bli av med produkter för många hundra! Speciellt nu när man är arbetslös och inte alls lever fett.
 
 
 
 
Började med lite Cava innan middagen :)
 
 
 
 
 
 
Vi bestämde oss allihop för att köra på deras 3rätters Vintermeny!
 
 
 
Jordärtskockssoppa. Låg friterade jordärtskocksbitar i som såg ut som små larver. Men, de var goda. Såhär såg larverna ut,
 
 
 
Kalvytterfilé och kastanjepuré var ungefär det jag kom ihåg av den 5minuter långa beskrivningen av maten ;) lite äpple och plommonbitar tror jag det var också...
 
 
Passionsfruktssorbet!
 
 
Efter en trerättersmiddag blir man lätt lite gravid....
(jag blåser faktiskt upp magen lite för er som på riktigt trodde att jag blivit tjock!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiss me, please

Åhhh jag råkade radera heeeeeeela mitt inlägg. Jag hatar när det händer. I varje fall. Jag skriver så snällt om allt då, för det är kul när man fått ihop ett bra inlägg och man får skriva om det.
 
Den här resväskan hade jag velat ha när jag ska göra en glamorös  resa till en tillflyktsort borta i ett underbart paradis.... Snacka om att se lite jet-set ig ut. Visst är den den perfekta bagageväskan för varje stilmedvetna kvinnliga resenär. Den inkluderar dessutom en uppsättning av tre  påsar för tillbehör!
 
Jag hade kanske velat ha den i svart såklart eftersom att jag tycker att det är mer stilrent och jag kan anses vara tråkig också. Men det ligger också lite charm i att den ska vara röd med tanke på alla pussmunnar. Jag hade nog inte kunnat bestämma mig riktigt. Kanske hade vart tvungen att ha en omröstning.
 
Priset? Jo serru, det är inte så farligt för en resväska om du inte ska ha en av skitkvalite som är billig och kommer från Primark eller Ullred, det är ingen diss mot er som väljer det, jag har själv köpt det nu för jag inte har råd att lägga mina studentpengar på en resväska som jag inte använder mer än 2-3ggr per år (då inte en resa utomlands til lett varmt land varje gång).
 
£245, alltså cirka 2800kr.
 
 
 
 

Quote of the day

Hemma

Haft en rätt bra start hemma, kul post som ni ser och sedan har det gått i två hundra. Packat upp tre stora resväskor, tvättat alla kläder, försökt få ordning i garderoben, julklappsinslagning och sedan har jag även hunnit med att luncha med familjen på kungsmässan och hämtat ut min nya iPhone :)

Ja då har vi cirka 4,5 timme kvar innan vi kan vara helt säkra på att jorden inte kommer gå under idag!

Nu blir det familjemys och snart mammas mat för första gången på länge :D

Labyrinten

 
Jag skulle passa på att visa er hur lätt det är att hitta till datorsalarna i vår skola. Ni ser ju sjölva, jag är påväg ner i bönerummet...

Quote of the day

Den VÄRSTA resan EVER!

Min värsta resa någonsin, utan tvekan. Det började med att transferbussen var både sen och full när jag skulle åka från London, men lugnt tänkte vi, jag och Johanna som följt mig till bussen, de går ju varje kvart så jag borde bara kunna ta nästa. Det kommer ingen buss och klockan tickar. Inser att jag MÅSTE med en buss, taxi eller bil nu, för att ens ha en chans att hinna till flygplatsen. Ringer Saul som kanske kan fixa en kompis men inte fören en kvart senare, alltså på håret att det hjälper.

Tillslut rullar det in en buss jag kommer med, då är klockan 4. Min gate stänger 5.30. I vanliga fall ta bussen 1,20min men det är rush hour och många olyckor på vägen. Satt som en ihjälstressad " något djur som lätt bli rädda" och tårarna var inte långt borta. "vad gör jag om gaten har stängt? jag måste med mitt plan, jag har inte råd att köpa någon ny flygbiljett och dessutom går nästa plan inte fören imorgon bitti och vem vet om det finns plats kvar på det...." så gick mina tankar ungefär.

Bussen rullade in på flygplatsen 5.34, alltså 5 minuter efter att min gate har stängt. jag springer allt vad jag har med väskor och allt för att hitta incheckningsdisken, där möter jag en sur tant som säger att det inte finns något att göra åt saken, gaten är stängd. gå och boka en ny biljett my lady. FUCK YOU! jag ska med detta planet hur jag än ska bete mig!

Då ser jag två poliser med stora kpistar och gråter och frågar hur jag ska göra. dom hjälper mig och säger att om du kan tänka dig att betala för väskan så kan vi få dig igenom säkerhetskontrollen så får du med väskan in på planet. i säkerhetskontrollen går dom igenom allt, slänger alla mina vätskor och går igenom hela min kropp efter knark, till och med innanför trosorna. jag vet. skit äckligt.

Jag stog där halvnaken, bölandes och hoppades på att dom skulle bli klara med min väska så jag kan fortsätta springa. Han säger åt mig att jag aldrig kommer hinna. Där är jag klar 5.52, planer lyfet 6.00 och jag ska till en gate skitlångt bort. Jag tar mitt pick och pack och springer allt vad jag har. Funderar på hur sjutton jag ska hinna och orka, packningen var cirka 35kilo tung och jag hade dagen till ära klackar. Funderade seriöst på att fråga om någon kille kunde hjälpa mig att springa med väskan men varlde att bara köra på. Skrikandes "SOOOOOOOOOOOOOOORRY..." var det ungefär som att jag var ett levande bowlingklot och träffade ungefär hälften av käglorna.

När klockan är en minut i 6 kommer jag springandes på långt håll, svetten rinner, tårarna sprutar, jag vill inte missa planet. Ropar allt vad jag har för att be dom att inte ge planet klartecken att lyfta. Jag hann! Jag fick betala 50 pund men det är vad jag hade fått betala för en ny biljett nästa dygn ändå, minst. Om det ens hade funnits några platser kvar.

In på planet springer jag med allt bagage släpandes efter och tårarna sprutar fortfarande. Astma har jag fått men kan inte nå någon medicin. Jag har vart kissenördig sedan en timme tillbaka och ett glas vatten hade inte varit fel. Flygvärdinnorna kommer fram och undrar hur det är med mig eftersom jag i min flygstol sitter och gråter av enbart lättnad, kanske lite chock också. Men mest glad att jag kommer hem och kan överraska min familj.

Sån tur var satt jag brevid världens gulligaste kille som pratade med mig hela resan och sa åt mig att berätta om jag behövde hjälp med något. Visade sig att han var fotograf och jobbade mycket för Swarzkopf och andra kända märken i London.

Oscar hämtade mig enligt plan på flygplatsen, var lite rädd att han skulle glömt efter som jag inte haft en chans att höra av mig under eftermiddagen. När jag kommer hem till Onsala och plingar på dörren var det en rätt chockad familj som öppnade. Undrade vad jag gjorde hemma eftersom dom enligt plan skulle hämta mig imorgon fredag ;)

Eftersom mamma brukar somna tidigt hade jag bestämt skypedate med henne för att göra upp planer för när dom skulle hämta mig kl 22, allt för att hålla henne vaken och jag visste att jag skulle vara hemma precis den tiden.

Det blev ju en ganska intressant story tillslut även om jag hade föredragit att bara sitta utråkad och vänta alldeles för länge på stansted innan planet skulle gå.

Förresten, tror ni inte att jag möter någon jag känner på planet när jag ser ut som mitt värsta jag. Med allt smink bortsvettat och stanken av mig går inte att undvika. Slusken Carnebratt, hejhopp!

 

Goodbye my lover, goodbye my friend...

Jaha. Då var den här upplevelsen över. Det är med sorgen i hjärtat jag satte mig på bussen mot Stansted flygplats och checkade ut från U.K. I will be back! Kommer sakna alla fantastiska vänner och fina människor jag mött under min korta tid här i London, men nu är det dags att börja på ett nytt kapitel hemma i Sverige.
 
När ni ser inlägget håller jag för fullt på att krama om min familj som jag valt att överraska genom att komma hem en dag tidigare än väntat. Så därför är detta inlägget tidsinställt.
 
Förresten så tror jag inte att jag kommer klara av att bara sluta blogga sådär tvärt när jag kommer hem. Det är liksom som en liten bikt. Man går runt och tänker att det här ska jag skriva på bloggen. Det är lite som terapi skulle jag tro. Man får ur sig tankar och åsikter. Om man väljer att ha en öppen blogg, där man inte enbart väljer att framställa allt som är perfekt och bra i sitt liv vill säga.
 
Men, sluta blogga.... Måste jag det?
 
Vill ni fortsätta läsa om mitt liv där hemma även om jag inte har massa smaskiga Londonberättelser att berätta om? Kanske hänga med mig i min träning inför beach 2013, magisk resa till Hemsedal över nyår, jakten på det perfekta livet och mycket mycket mer...
 
 
 

Världens dyraste mobil tydligen

 
 
Goldvish “Le million” = $1,000,000 (£540,540)
 
 

Quote of the day

Fyndat

 
 
Tycker ni om min nya ring? Fynd fynd såklart. 15spänn. Känns som något plånboken kan överleva och man känner sig lite roligare när man ska på fest. Framförallt har man lite fler alternativ när man står och inte har något att ta på sig som brukar uppstå varje gång man ska ut tyvärr...
 
Förresten, varför tycker man varje år att "åhh är det redan jul?" Så tänker jag varje år. Varje år går hösten för fort. Och sommaren också. Våren går inte liksa fort men alltid det andra.

Lycka

Jag trodde att jag skulle börja gråta när jag vaknade imorse. Först var jag bara otroligt glad och lycklig, vaknade upp helt utvilad, sket fullständigt i att jag sovit bort hela förmiddagen för jag kände att jag behövde den sömnen. Sedan öppnade jag upp datorn för att se julkalendern som jag alltid gör i sängen när jag vaknar, då ser jag också att jag fått världens finaste meddelande från min vän Saul, Jag fick kämpa för att inte fälla en tår. Han är så duktig på att beskriva sina känslor osv i ord. Ni minns väl det han skrev till Musikhjälpen också?
 
 
 
Nu ska jag ner och köpa Jakes julklapp sedan är jag klar med alla. Sedan har jag lite småpill att göra idag, boka transferbuss, skriva ut flygbiljett, ta fram pass och packa handbagaget, städa det mesta så jag slipper göra det innan jag ska åka till flyget osv osv :) En skön dag helt enkelt. Ikväll blir det film och sorbetglass med Johanna!

avskedsferre

Idg tog jag på mig partydressen för sista gången här i London, för denna perioden. Kommer ju såklart komma tillbaka och hälsa på. Dom har redan frågat när jag kommer tillbaka och föreslagit veckor som passar bra haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi började med en fika och julklappsshopping för att sedan gå till Hard rock där killarna fixat en middag för mig!
Vi har firat att jag snart ska hem. Är det inte sjukt att jag i helgen kommer befinna mig på svensk mark? Ska vi betta om hur lång tid det tar innan jag kommer vara så rastlös att de spritter i benen på mig? Från att ha varit här där man bara kan gå ut genom dörren och ständigt uppleva nya saker till att sitta fast hemma i lilla Onsala.
 
 
Var och kollade på en hyfsat kol, alltså jhur tänkte jag när jag skrev cool sådär? herregud. i varje fall, den är häftig. Bmw. Om ni vill så får ni gärna köpa den till mig.
 
 
 
 
 
 
 
Motvilligt fick jag en bild på dem utanför en gran, de var nämligen inte så populärt eftersom det såg så turistigt ut. Men gissa vem som fick visa vägen till Hard rock idag eftersom att några som spenderat hela och halva sitt liv här inte hittar.....3månader...just saying....
 
 
 
 
 
 
De har anordnat en riktigt häftig entré nu under ju, montert dit n gigantisk gran som man måste passera under för att komma in i restaurangen, och du kan även sitta under den på uteserveringen med infravärme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Orkade inte hela burgaren och ett litet tips för er tjejer eller bara er som inte är så stora i maten, så tar jag alltid bort locket på burgaren, mer av det goda kvar då och man orkar nästan allt.. Jag körde på California burger, hade för mig att den hade ananas i sverige och guacemole men här var det bara geggan och en vanlig burgare. Synd. hade liksom ställt in mig på ananasen.
 
NU är nästan all packning och den mesta av städningen gjord. Skönt att slippa göra så mycket morgonen innan man ger sig av.

Min helg

 
Som vanligt när jag har besök så finns det varken tid eller ork till att blogga. Får tavara på den lilla sömn jag får mellan allt springande ut och in i affärer, caféer, turistattraktioner och klubbar ;)
 
Så vi gör helt enkelt som vanligt idag med. En bildbomb. Blev rejäl utgång i Fredags. En annan Sauls kompisar skrev såhär till mig i lördags "U definately kno how to party hard" och jag var bara mig själv...
 
Saul sa idag "alltså alla mina kompisar och alla på TGI Friday´s frågar efter dig heeeeeela tiden. frågar vart du är, vad du gör, om du ska med ut, säger att alla svenska är så bra osv osv, de ska bli lite skönt när du åker hem så alla slipper tjata på mig haha. och black jack blev arg på mig häromdagen för att jag vart med dig utan att berätta för honom...U didn't have to that and everyone likes u... Am even jealous of your popularity..."
 
Börjar på riktigt tycka lite synd om honom när han verkar få ta all skit :P
Kanske är bäst för London om jag åker hem nu.
 
 
 
Lördagen bestod av Harrods, middag och häng med med Lotta och Lars, lite kvällsshopping och färgglatt godis med film och skvallerblskor från Sverige.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndag, shopping.... Min familj har varit snälla i år. Nu gapar plånboken tomt.
 Och sen blev det såklart lite turistande idag... Även en kaffe med SAUL.
 
 
 

UGGssyndromet

 
Alltså jag hatar UGGs. Det finns liksom inget som är snyggt. Det klär ner en outfit. Dom blir fula så fort dom blir blöta. Man går såhär fult och ostabilt? Jag kan fortsätta hur länge som helst. Jag kan se en fördel, sköna att hoppa i om man ska till affären och det är snö ute men det är det enda.

Quote of the day

 
 

Fredagskänsla och dildoshopping

 
Jag har fredagskänsla idag! Och jag vet inte varför, jag liksom har kommit på mig flera gånger att tro att det är fredag sen bara nej men det är ju bara torsdag ja, och sen igen ah det känns som fredag! hur kan man få så ibland? Tror de beror på att jag hade mitt prov igår, det vill säga det sista jag går i skolan i typ resten av mitt liv förutom de två essaysen jag måste skriva på tills 7jan. Som jag ska försöka få klart så mycket som möjligt innan julafton för att sen kunna fokusera på att bara ha kul och roligt och mysigt med alla där hemma. Därför jag satt upp och skrev till 4 inatt. Jag vet, jag är hopplös. Jag kan verkligen inte somna tidigt och jag är som mest effektiv mellan 23-01, jag skojar inte. Jag städar till 90% av gångerna med start 23.00. Det är precis som att det flyger i lite fixarkänsla i min kropp vid den tiden.
 
Som sagt, vart på jakt efter en julklapp idag. Jag orkar inte fokusera på alla julklappar åt en gång i helgen nämligen så jag tänkte att idag letar jag efter en speciell, och jag hittade den! Grymt bra jobbat. Hon i kassan frågade om jag var klar med mina julklappar nu, tyvärr inte svarade jag.
 
 
Victoria´s Secret kör på Sverigetema i sin julskyltning :) Sjutton vad svårt det skulle få bra bilder idag utan massa flash och grejer!
 
 
Funderar på den här Bh:n till nyår
 
 
 
 
Alltså jag skämdes typ när jag skulle köpa ett nytt schampoo förut, med blonderingseffekt.
Det kändes som att jag stog i kön inne i en sexshop och skulle köpa en guldig dildo stor som en falukorv. Mycket falukorv idag. Många saker som liknar falukorv idag haha!
 
 
Ser ni inte likheten?
 
 
 
 
 
 
Riktiga konstverk :)
 
 
Megastor cupcake @Lolas cupcakes
 

Fint ska det va

Har in också känt den där känslan av allt bli helt handikappad med mobilen efter man vart ute när det är svinkallt. Fingrarna liksom slutar fungera när man kommer in. Speciellt svårt att skriva på en mobil med touch. Känns som jag försöker skriva ett sms med fingrar tjocka som en falukorv. Inte så smidigt alltså.

Kom på en smart sak förut också. Om du vill gå över en gata med rödljus fast än gubben är röd (då tänker jag speciellt på här i London där man passerar typ 20 övergångställe på 200m) då har jag ett tips i alla fall. Gå mellan en grupp människor. Alltså i mitten. För om det då skulle komma en bil så är det inte du som bli påkörd först :D smart va?

Ute och julklappsshoppar med Tristan. Tar en fika på Starbucks. Bredvid Burberry. Det märks. Titta vad flashigt Starbucks. Okej bilden på ljuskronan blev inte så bra... Men den är fin. Fina tapeter, fina väskor & fint sällskap

Quote of the day

 
 
 
 

Två saker jag hörde på nyheterna på radion alldeles nyss

 
 
1: Julbocken i Gävle är påtänd igen. Alltså inte hög på droger utan den står i lågor. Brinner. Strax borta med vinden, en stor svart askhög kvar. Detta händer väl typ flera gånger varje år om jag inte minns fel. Och jag förstår inte, kan ni inte bara gjuta en enda stor plastbock som ser ut som granbarr? Slipper ni problemet med vakter och övervakningskameror.
 
2: En tjej, minns inte vart hon var från, Barcelona eller något om jag inte minns fel, som hade opererat in 1,4 kilo kokain i sina bröst. Smart tjej. Kändes som en vettig grej att hålla på att använda sin bröst som små ryggsäckar, fast bröstsäckar. Lite jobbigare att öppna och stänga bara. Finns risk för lite smärta också, men annars så.
Hon blev såklart upptäckt och så småningom uppsydd med.

mensfröken och radiopratande

Jag tror att jag klarade provet. Om min fröken inte bestämmer sig för att ha mens när hon ska rätta provet så ska jag har klarat ett godkänt. Hade med alla teorier som man skulle och delade med mig av mina smarta åsikter och rekommendationer såklart ;)
 
Ibland undrar jag hur det skulle vara om Johanna jobbade med att sända radio haha! Hon är så himla rolig för helt plötsligt utan förvarning så är hon borta i sina egna tankar. Jag kan liksom gå och prata med henne och berätta en hel historia och sen har hon inte lyssnat ett skit. Sen kan hon även ibland svara mm.. eller ja... och när jag senare tar upp den där grejen igen så påstår hon att hon inte hört något alls om vad jag sagt haha!
 
Alltså gud vad jag älskar julkalendern. Det är sååååå bra! Jag trodde inte att jag som 23, påväg in i mitt 24år i livet skulle älska den, men den har klockren humor. Å andra sidan trodde jag väl inte heller att jag skulle flytta hem till mina föräldrar igen heller haha! Är jag tillbaka på ruta ett nu? Nej jag är ju för sjutton ingenjör och mitt emellan två jobb, eller egentligen kommer jag inte vara det heller eftersom jag kommer att vikariera på den skolan jag jobbade på innan jag började plugga i Halmstad.
 
Förresten färgade jag håret idag också. Så nu slipper folk gå runt och undra om jag håller på att förvandlas till en stor fet råtta.
 
 

Snart dags att bli fröken igen

Är det normalt att tappa såhär mycket hår? Jag kan dra av stora tussar varje dag. Och förresten, kan någon skicka hit ett fotografiskt minne som jag kan installera i hjärnan tills provet jag ska ha idag?

Jag har anmält mig som vikarie hemma nu :) ska bli skönt att ha något att göra fram tills jag får ett seriöst och vuxet jobb! Pratade även med Johanna en del som också funderar på att börja. Hon är så söt. "Men alltså... Hur klär du dig när du är vikarie? Brukar barnen tänka tycka att du är vuxen?"

Quote of the day

Jag har pratat utan att tänka igen

Jag har glömt berätta om igår när vi satt och åt middag med Saul så sitter det en mörkhyad tjej med två kompisar så böjer hon sig mot mig gapflabbandes och säger något i stil med "ohh... he has two of you" Och jag fattade ju att han menade oss svenska tjejer med mig och johanna och så fortsätter hon garva varpå jag bara ehhh yes hehe.... funny....hehe.... eller? Sedan kan hon inte sluta och kommer fram till vårt bord och frågar vilken av oss som är flickvänner och saul verkar tycka att situation blir lite obekväm så han svarar att vi är bara kompisar alla tre och då skulle johanna vara rolig så hon kläcker ut sig "he cant decid which one he want to have as a girlfirend" hahahahaha då dog hon nästan. Sedan satt hon och flinade under hela tiden hon var där när hon tittade på oss...
 
Lustigt.
 
Hade detta hänt i sverige så hade folk undrat vad det var för fel på oss/henne.
Varför är vi så tråkiga och tillbakadragna hemma?
 
 
 
Har jag visat denna innan? Den är på mitt golv precis under skrivbordet och nära sängen. Alla mina gäster frågar mig vad det är och jag har aldrig riktigt vart så nyfiken så från början har jag alltid svarat
"ja de är väl någon slags propp som man drar ut om det skulle bli översvämning här inne eller något."
ALLA har köpt min seriöst (faktiskt på riktigt) förklaring (för det var det enda jag kunde tänka mig att det var. det slog mig liksom aldrig att den är i järn och sådär). I varje fall så har alla köpt den utom jessie. Jag är inte förvånad att hon ville undersöka detta mer. I varje fall så kom vi då fram till att det är en sån där grej som man ska fästa ett rep i om man skulle behöva utrymma höghuset hahaha! Berättade detta för Johanna idag om att jag alltid sagt att det  är en propp och då höll hon på att dö av skratt haha! Hon tyckte inte att det var förvånande och när jag sa att detta måste jag ju försöka återberätta på bloggen så sa hon, "du gräver din egan grav".
 
hahaha, ni vet ju att jag är blond! Jag bjuder på detta. Jag brukar liksom tänka innan jag pratar så jag och mina vänner är inte alls förvånade över att detta händer. Thats it.

Alla barn är värda vatten

Jag berättade för Saul att Musikhjälpen och deras engagemang för att alla barn ska ha rätt till rent vatten etc och att de fick ett uppdrag där de skulle få kontakt med personer från 20 olika länder och han tyckte att han ville göra en insats och skickade ett mail till dom och berättade om sitt ursprung och sin uppfattning. Så berörande!
 
Hi all..
My name is sulayman jallow .i am 25 years old,I am a Gambian living in the u.k .. I've heard about your show through my Swedish friends in London and I think you guys are doing a great job for Africa .. As I said earlier I'm Gambian , am given to understand my country operates a defunct health care system which results in many deaths that could have been avoided if we had proper doctors to check and diagnose patients, more hospital beds and most importantly medication. The government is not doing too bad but they just lack the resources and organisation to deliver the service to the population. I'm getting emotional as am writing this email,  My childhood friend's sudden death two years ago in the hands of the doctors could have been avoided if we had a better health care system. Our infant mortality rate is still too high, many women die giving births too and I believe nations prosper if women and children are allowed to reach their full potential. This is not your responsibility but  It has fallen to you guys to help the  impoverished part of the globe when they are in need and I think  its a duty you discharge with great honour and dignity so may the almighty reward you all.With these last words ill kindly  request my country to be listed on the nations you will like to Reach out to..Looking forward to hearing from you. I can be contacted through my mobile number +447967774416 or email.
Thank u

Musikhjälpen

 
Jag har precis börjat lyssna på musikhjälpen, grymt bra! Vet ni vad det är? I varje fall det sitter tre kända programledare i ett litet rum på ett torg? i MALMÖ och sänder radio. Låtarna bestämmer vi lyssnare och det kostar pengar att önska låt, såklart och dom pengarna går till att samla in pengar till barnen i slummen!
I varje fall, ser ni, Kungsbacka hjälper till att samla in pengar!
Nu är jag inte alls sugen på att gå ner och plugga.
 
 Lyssna och titta här!
 
 

Break

 
Nu har jag inte bloggat på länge! I lördags drog jag ut och drack vin med Saul och grabbarna. Blev lite mer än jag räknat med och med tanke på att jag skulle på julmiddag/fest igår med alla Londonsvenskar så passade det sig inte riktigt att ligga med huvudvärk igår förmiddag, därför hade jag inteh eller någon tid att blogga innan och när jag kom hem vid halv 23 så gick jag direkt till sängen och kollade på mysfilmen Ps, i love you. Så himla fin film! Många tårar vill jag lova. Tänk bara att ha en såååå fin kille som tänkt igenom allt det där i förväg. Jag har läst boken också så jag vet att det historien är så mycket mycket bättre än filmen.
 
 
 
 
 
 
Ser ni hjärtat som blev när jag råkade dra bort nagellack när det var nymålat!
 
 
Nu kommer massa bilder från julfesten :)
Maja på starbucks innan vi åkte till festen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalle snurrade på storbildsskärm i bakgrunden
 
 
Svensk julmat till förrätt :)
 
 
Äcklig engelsk mat till huvudrätt. Skitäckligt. Morrötterna vad inte ordentligt kokta och köttet smakade unket, korven, se på den bara! Blir man sugen? Inte direkt. Och så toppen på det var de torra små potatisbollarna.
 
 
Nadia, som dessutom var tjejen som klippte mig sist :)
 
 
 
 
 
Det var såhär vi trodde att vi skulle se ut efter middagen som man tydligen skulle fasta inför och som inte alls var så mycket mat som vi trodde? Och vart var glöggen?
 
 
 
Idag har vi gjort det här....
 
 
 
Ikväll blir det lite chillidill med Saul, Johanna och några av hans vänner från New York!

Flummigt inlägg

Varför är Pringlesburkarna så små? Hade dom det som taktik när dom kom på den där förpackningen eller? "när du inte längre får in handen i burken så är det dags att sluta käka chips" för det är ju typ omöjligt att nå de som finns på botten, in i burken kommer jag fortfarande...
 
 
Nu kanske ni undrar varför jag bara har tänt ett av ljusen också...och det är för att det inte ska bli för varmt här inne men jag får lite doftljuslukt!
 
Samlar kraft till att gå in i duschen, ta tag i klädvalet inför kvällen och sätta på lite taggmusik. Jag är i en svacka...orkar inget alls för stunden. Börjar bli hungrig. Det är därför jag äter chips...socker...Usch vad hemskt detta låter. Man får ha sånna timmar med. Jag är i alla fall inte för tjock för jeans ;)

Q

En bra dag helt enkelt

Gud då va denna dagen också slut. Det känns inte lika kul att bocka över mina dagar i kalendern längre. För det innebär att jag närmar mig ett slut på något jag inte vill ska ta slut. Skulle vi bara kunna lösa så att göteborg och london liksom slås samman i sverige på något sätt? Det finns för mycket bra här som jag kommer sakna och alldeles för mycket som jag saknar hemifrån som jag inte vill flytta ifrån för alltid...
 
Idag hade jag en ritkig pluggdag med Johanna. Kändes bra att få gjort en del så man slipper känna att man bara lekt bort en hel dag. Sökte förresten 10 jobb idag, så nu har jag sökt typ 15 stycken totalt hittills. Mitt i jobbsöknadet såg jag att det var massa folk på fejan som gillade någon av mina bilder och tänkte "vad sjutton, vilken bild är det som alla börjat gilla nu helt plötsligt" och så inser jag att monster.se lagt ut min CV-bild på fejan!?! haha vad hände där liksom...
 
 
 
 
 
När jag kommit upp på rummet vi 7 tiden och ställt in mig på en lugn tråkig? kväll med film och ensamhet så ringde goa Fanny och frågade om jag ville följa med deras familj på julmarknad och sedan ut och käka, så det var ju inget svårt val :) Jag fick tyvärr inte ta en bild på Fanny! :)

I Love You, Covent Garden!

Idag hade vi sista lektionen i Art & Society, eller egentligen inte sista, men sista för mig och Johanna som redan valt vilka tre besök av museum som vi ska skriva om i "the final essay". Känns skönt att slippa behöva tänka på denna lektionen nästa vecka. På onsdag har vi vårt in class test i The Role of the Manager så imorgon ska vi sätta oss och skriva ihop texten på frågorna. Vi har nämligen fått se caset innan för att kunna förbereda oss. Skönt! Annars hade jag nog fått hjänsläpp.
 
Så imorgon blir det hårdplugg inför provet, lite skrivande på uppsatserna och så lite jobbletande!
 
 
The national gallery!
Och Trafalgar Square...Den berömda norska granen
 
 
 
 
 
Parkerade min bil utanför Starbucks idag ;)
 
 
 
Efter lektionen lunchade vi med Saul. Blev Jamie Olivers restaurang i Covent Garden!
Supergod mat! Varför har jag inte hittat detta stället innan. Ja jag vet att ni kommer säga att det är för att jag bara hänger på TGI. Så save it.
 
 
 
 
Johannas middag!
 
 
 
Sauls...
 
 
 
Och så mina :) Jag har aldrig sett så gröna oliver innan!!!!
 
 
 
 
 
Sedan gick vi till Mac och fick Sauls telefon utbytt och sedan ytterliggare en kaffe och tjötade skit!

Home sweet home

 
Idag har jag fått massa bilder av mamma på hur fint det är hemma med all snö. Eller som hon sa "home sweet home!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänk vad lite som krävs <3

Quote of the day

Min vecka!

Veckans planer;
 
Tors, Skola på förmiddagen och sen häng med Saul innan han jobbar. Efter det plugg och kanske middag med en kille som insisterar på att få bjuda mig på middag (Sauls kompis). Vill också hinna med att se när Norge tänder julgranen de skänker till Trafalgar square varje år som tack för att Storbritanninen hjälpte Norge under andra världskriget. Så en gran varje år sedan 1947 har Oslo skickat med bår över havet.
 
Fre, Evetuellt åka till Oxford och kolla in universitet och den mysiga staden, ska kolla vädret.
 
Lör, hänga med TGI-grabbarna ut och göra London osäkert!
 
Sön, Londonsvenskarnas årliga julbord/middag/event med Maja, där det bjuds på massa svensk julmat, underhållning, goodiebags osv.
 
 
Råkade få en annan kille efter mig från TGI´s kök i måndags med som jag inte ritkigt vet hur jag ska bli av med för dom verkar inte riktigt kunna ta ett nej. Se vad han skriver. "I would see you before your move in sweden. you are so beautiful since this morning I think about you" Hjälp. Och alldeles nyss undrade han om jag inte kunde följa med han ut på någon rumbaklubb i helgen. Haha! Rena skämtet, visst att han som ör mörk kan dansa sådär men jag skulle se ut som ett kylskåp på det där dansgolvet! haha! Tror han är en av dom som så gärna ville ta kort med oss tre tjejer.

rester från helgen

 
Har ju massa bilder från min kamera som jag inte visat sen helgen när tjejerna var här.
När vi var på TGI:S personalfest i måndags kan man nästan säga att vi var lite av en turistattraktion haha!
För direkt när vi kom in på klubben så var det som att alla vända sig för att glo. Sedan var det säkert 5 stycken som ville ta bilder med oss och Saul frågade även varför jag inte bara valde en av alla där inne för han sett mig prata med typ 2miljoner människor haha!
 
Vi blev också utsatta för en blottare påväg tilll krogen i Lördags. När vi gick över Covent garden så såg vi en kille stå och vifta med något litet och men världens största leende. Haha sedan förstod vi ju var det var han viftade med!
Supertrevlig vakt i kön till Roadhouse. Kom och frågade hur vi mådde och lät tjejer smaka på hans kaffe. Det gjorde inte vi men gulligt gjort.
 
 
 
Turistade hela måndag förmiddag så att Linn som inte sett London innan fick testa på det med. Även om jag och Jessie försökte få henne och nöja sig med att titta på ett vykort där alla turistsaker var med på bild haha!
 
Förresten har Linnsan också skaffat en blogg nu eftersom hon ska åka till Orlando och plugga en termin :)
www.resanmotframtiden.blogg .se där hittar ni henne.
Hoppas att jag får ett jobb så jag kan åka och hälsa på henne!
 

Myspys

 
Köpte ny pyjamas här om dagen som jag kommer mysa runt i hela julen och i Hemsedal!
Ser lite sliten ut men det var för att jag tog bilden igår när jag åkte hangover...

999

Godmorgon! Eller förmiddag i Sverige kanske, här är klockan strax innan 10. Jag sitter med en kaffe och ska ha min första lektion.

Jag kom på att jag glömt berätta för er om när jag va hemma hos Saul för ett tag sen, eller ni vet att jag var där men inte det här.

När jag stod på busshållplatsen och väntade på att bli upphämtad (och jag visste att detta var ett slumområde) så kom jag på att jag inte vet vad det är för nummer till polisen här. Jag kan ju inte ringa 112 och be dom koppla mig till London haha! Känns inte som att det skulle gå så snabbt. Så när vi var hemma hos Saul med hans vänner så kom jag och tänka på detta igen och helt plötsligt mitt i ett annat samtalsämne kläcker jag ut mig "förresten vet ni vad det är för nummer till polisen här?" Haha! Dom tittade op mig och höll på att dö av skratt och lovade att dom inte skulle göra mig illa. Haha! Sen fick jag såklart förklara hur jag menade.

Nu vet jag i varje fall, 999!

Bästa brorsan i världen

 
 
Min underbara fantastiska bror var och tog emot mitt stiependie igår och höll ett litet tal om vad jag gjort i mitt examensarbete. Fina du! Tack från hela mitt hjärta. <3

Killar vs tjejer

 
 
VS. Girl version
 
 
 
 
 

FYI

 
 
Såhär kan det se ut när man bott tre tjejer på en liten yta och man festar och kommer hem 30min innan bussen till flygplatsen går.... just for your information....

<3

Jag kan ha haft den roligaste helgen på länge. Herregud vad vi är bra ihop. Allt blir liksom bara perfekt.
Helgen har innehållit shopping, tgi, shopping, tgi, lite mera shopping och tgi haha! Hängt med killarna från jakes jobb. Pratat massa i telefon med jake, eller dom har velat så ringt från min tele. Här kommer bildregn!!!
 
RSS 2.0