Ge mig sol, nu!

Resan är bokad! Nu är det bara dags att börja planera (halva grejen och så jag ser fram emot saker!). Tänjer att det nog är smart att sola solarier ett par gånger innan jag sticker så jag grundat pyttelite i varje fall. Insåg igår på gymmet när jag drog på trekvartsbyxorna att jag i princip har genomskinliga ben... Inte alls lika brun som resten av kroppen. Och ja, brun i jämförelse med benen alltså hähä.

Nu beställer jag lite vårsol också, då blir alla mycket gladare!

Karlstad

Ni ser ju själva! Vilken fantastisk rolig resa vi hade upp till Karlstad i fredags kväll. Jag körde, killarna sov. Partybilen number one!
 
 
 
I dörren fick jag dock en oerhört god middag av Emma som är gullig och tänker på mig. Kvällen kunde inte starta på ett bättre sätt, dusch och middag, snabbt göra sig iordning innan det var dags att slänga sig iväg till konserten. För som ni vet, eller har jag skrivit det? Ja i varje fall så var ju de planerat att gå på Stilftelsen på fredag kväll.
 
 
Underbara Mandy, som alltid ställer upp och tuperar håret på mig!
 
 
Måste ändå säga att vi under den timmen vi hade på oss att både fixa oss och förfesta så han vi liksom med allt vi borde göra på en förfest. Dansa till äldre musik som alltid är lika kul, dricka såklart, ta massa egobilder på oss själva, pussbilderna oss tjejer emellan osv osv...
 
 
Killarna är inte alltid så roade av att det tas en massa bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen när vi skulle gå ner mot konserten så är det ju såklart jag som ramlar på den förbaskade isen. Och jäklar vad ont det gjorde. Nu kommer alla tänka att jag var jättefull och inte alls ansvarsfull men så var det inte alls för det var rena isgatan som ni själva kan se. Så det så.
 
 
Jag och Emma knödde oss allra längst fram för att höra på när Stiftelsen spelade och när vi väl lyckats med det och alla arga brudar hade skällt på oss så lyssnade vi på en låt innan jag tydligen hade sagt "ah men ska vi gå nu eller?" Emma tyckte inte alls att det var en lika bra idé so jag uppenbarligen tyckte haha!
 
 
Tyckte synd om mig själv inne på herrtoan med Emma som sällskap. Sedan blev det ganska tidigt kväll för mig för jag tog mig hem själv vid 12 tiden fast dom andra inte alls ville låta mig gå ensam. Men jag proppsade på att det minsann bara var vänster och sen vänster igen. visseligen råkade jag gå vilse och frågade en bil om vägen och sådär men då visade det sig att jag stod precis utanför Emmas lägenhet så egentligen kan man inte räkna det till att jag gick vilse så det var ju ändå bra tänker jag. Mission completed.
 
 
På lördag låg vi hela gänget i Emmas säng och åt godis och chips fastän hon hatar när man har chans att smula i den. Men det tyckte vi bara gjorde det hela roligare.
 
 
När vi väl tagit oss i kragen, proenerade vi ner på stan och åt en go lunch!
 
 
 
 
Sedan direkt hem och la oss på soffan igen. Herregud vilken slappishelg det varit förutom fredagen. Vi har i princip bara legat på soffan och ätit godis.
 
Emma har testat fina frisyrer på mig. Precis så som jag älskar när folk gör på mig när jag har fixat håret. Och det tyckte amanda var roligt och tog bild på. Hur lycklig jag såg ut under tiden jag förvandlades till denna snyggingen alltså.
 
 
Jag har också tyckt synd om deras stackars fisk som lever ett liv upp och ner i en liten skål med några solblekta gummifiskar.
 
 
Och imorse gjorde vi oss försäljningsmackor och gott kaffe till frulle. Försäljningsmackor är när man gör smörgåsar som ser så fina oh goda ut så att man skulle kunna sälja dom. Alltså det liggeer inte bara en ostskiva på dom.
 
Och efter de blev de gofika. Duken har Solans mormor gjort och jag lovade att berätta historien om den. De är nämligen så att Solan (Emma) är från Rättvik. Så duken innehåller eller är gjord i Rättviks färger. Den blå färgen är normal, den gröna bröllop, röd dop? svart begravning. Nu vet jag inte om de blev röätt med grön och röd där men de kanske är skitsamma. Jo, grön kan vart midsommar också. Det är lite oklart. Men svart och blå är jag dödssäker på att jag skrev rätt om. Så... dockan nedanför har alltså på sig Rättviks folkdräkt och ska gå på begravning för rumpan är svart. Nu har ni lärt er något nytt idag med.
 
 
 
 
Och söndagen har gått i vilans tecken den med...
 
 
Utan smink och finkläder. Men det är viktigt att kunna visa sig så också har jag hört och därför gör jag det. Tänk va många tjejer som inte skulle våga visa sig sådär ful och skabbig fritt över hela internet. Vågliga jag. Nu ska jag skapa en sida på fejan för min hobbyverksamhet som jag som ni vet väntar namnförslag på ;)
 
Puss
 
 

Tävling!

Som alla kanske har förstått så har jag börjat med hobbyverksamhet i form av akrylnaglar. Jag behöver därför ett företagsnamn men det står helt still i skallen så då tänkte jag ha en liten tävling där den som kommer på det bästa företagsnamnet får ett nytt set naglar gratis. I namnet bör det framgå att det handlar om naglar och att jag heter Cissi/Cissan. Dock ska det vara lite klämkäckt och inte för uppenbart, som typ Cissans naglar eller nåt sånt skittråkigt. Skriv i kommentarfältet ert förslag med kontaktuppgifter så väljer jag ut det vinnande namnet.
Tävlingen avslutas onsdag 27/2 kl. 23.59.
Vinnaren publiceras på torsdag. Lycka till!
 
PS: Man får ge bort priset om man är kille eller sådär
 
Och jag finns i Kungsbacka men kan för en liten extra slant ta mig till Göteborg med omnejd!
 
 
 
 

True story

Resande fot

Alltså när det har gått ett par veckor utan att jag rensat min väska så kan jag i princip hitta vad som helst i den, exempelvis te, nya trosor, godis, laddare, nagelolja etc etc!

Nu är jag påväg till mina älsklingar i Karlstad!!! Vilken lycka!! Ikväll blir det stiftelsen och vin i mängder :)

Kul kul kul

Åhhhh jag sitter här och det riktigt pirrar i magen!!! På onsdag kommer lönen och då ska jag boka resa till...da da da dam...FLORIDA!!! Ska åka och hälsa på min underbara vän Linnsan! Bestmde nyss att vi ska ta en helg i Miami också, hon pluggar i Orlando :) Riktigt kul!!!
 
Idag hade jag öppningen på fritids för det var studiedag. Började 6 och det kom inte ett enda barn innan kvart i 8. KUL! Att man inte ringer och berättar det liksom.  Sån tur är kunde jag prata i tele ;) Sedan promenerade jag glatt iväg till frullen i bamba helt ensam.
 
Vad har jag gjort mer då? Jo jag har packat inför en magisk helg i Karlstad med bland annat en konsert av Stiftelsen. Sedan har jag vart hos Sandra en sväng och kollat Titanic och fått nya naglar. Var sugen på nytt och fräscht. Farligt när det är så lätt att få nya.
 
Ja såklart att ni vill se de nya nailsen, här är dom
 

Naturbegåvning, just saying

 
 
Idag har jag för första gången i mitt liv byggt akrylnaglar. Det va väl inga konstigheter. Jag behöver då minsann inte gå någon kurs för 35000kr. Sandra fick agera försökskanin och det va hon inte alls så missnöjd med nu i efterhand.
 
 
 

PAAAAAAAAAAAAAANIK

 
Ja nu får jag faktiskt ta mig i kragen. Det funkar ju inte att ha en helgblogg med enbart festande haha! Jag ska verkligen försöka bättra mig. Sååååå då kör vi la en såndär härlig resumé igen då (uttala dah).
 
 
Smarriga semlor bakade vi på fritids på tisdag, eftersom det är lov eller rättare sagt var lov så har vi bara gjort massor av roliga saker och barnen klarar sig ganska bra själva när dom är så få så vi fröknar har kunnat ha riktigt trevliga små fikapauser inne i personalrummet. i Fredags var vi 11 barn och 5 fröknar. Jobbig dag.
 
Fick också hem mitt kit för att påbörja en framtida karriär som expert på att bygga naglar! Nä nu tog jag i, men huvudsaken är att kunna göra på mig själv och blir jag duktig så kan jag också tänka mig att ställa upp och göra på er vänner. Ja nu behöver ni inte tacka mig för mycket. Jag ställer så gärna upp.
 
 
 
 
Såhär snajsiga navy nails fick jag i Onsdags när Sandra var här och visade mig lite tips och tricks och hade en mysig sleepover :D
 
 
 
Tjoff! Rätt in i mitt album med inspobilder på naglar som jag vill eller har gjort.. eller ah, nu har jag ju inte gjort några naglar på andra än, men ni fattar principen babys!
 
Och så vips så var den härliga dagen då alla ska tvingas vara romantiska mot varandra här. Som singel hade jag en fantastisk kväll hemma, innehållande tvätt, dammsugning, dammtorkning, lagade lite mat och bara hade det extra mysigt med mig själv....eller?
 
I skolan var det bestämt att alla barnen skulle få göra pyssel och dekorera sina bord inför lunchen. Det slutade med att det var jag och Sandra som fick sitta och pyssla eftersom barnen hellre lekte med lego och spelade på Ipaden...
 
 
 
Bakade såklart en liten kärleksbakelse också
 
 
På fredag klädde jag upp mig, dagen till ära, eftersom jag skulle slänga mig i bilen direkt upp till Hunnebo efter jobbet. Tacos till lunch och vips så hade jag en hel köttfärsportion mitt på magen. Enda dagen man har vit tröja i skolan. SÅKLART
 
 
Finmiddag, utgång, grabbmys och skratt är vad mina kvällar med killarna innehöll. De försökte även supa mig under bordet genom att sätta en regel i ölspelet som gick ut på att varje gång någon dricker och oavsett vad så ska tjejerna dricka lika mycket. Kul. Ensam tjej med 6 killar... För dom fuskade ju inte alls med att gå på toaletten utan kissekort som ger en hel öl i straff. Ja men dåså. Bara att svepa en öl Cissan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade lite roliga saker hos farmor också när jag rensade hennes vind igår på dagen
 
 
Inte så sugen på att ärva denna, och nej jag är inte glad på bilden så då slipper vi att kommentera det. Gött.
 
 
 
En sann konstnär!
 
Efter 1 timmes sömn natten till idag checkade jag glatt in i min säng mellan 16-29 idag. Jullan kom och väckte mig och gud vilket skratt vi fick. Okej jag ska berätta bara för att ni så gärna vill.
 
jag somnade i min säng 16, sov till 19. så kommer julia in.... "cecilia vet du va klockan är?" i sömnen svarar jag "TVÅ!!"
julia svarar "haha va? två på dagen eller vad menar du? nej den är en minut i 7."
dåååå flyyyyyyger jag upp, springer i panik ut i köket och skriker, "SKIIIT!!! JAG HAR FÖRSOOOOOVIT MIG TILL JOBBET; JAG BÖRJAR JU HALV 7!!!!" Med en tanke om att nu har barnen stått ute i kylan i 30min och väntat på mig..
 
hahahhaahahaha, då dör dom andra i soffan.... och säger; alltså det är kvällen...
hahahahha och herregud va vi skratta. Jag trodde jag skulle kissap å mig. Och det tog säkert en timme innan chocken lagt sig och jag kunde pusta ut och verkligen inse att jag inte alls behövde stressa och ha dåligt samvete.  Jullan sprang direkt iväg och ringde jakob som dog av skratt han med.
 
Kul att man kan roa någon.
 
 
Natti natti. Halv 7 imorgon. Ingen försovning imorgon inte.
 
 

Sportlife nästa

Veckans första träning check!

Haft en otroligt lugn och skön start på veckan, lov vilket betyder att vi inte alls har många barn och de sköter sig själva ganska mycket :)

Stalltjejen

Ja men jag drar till stallet dåra, haha! Älskar att Sandra har en egen häst så jag kan tvinga mig med när hon ska dit och få lite os och sniff på hästarna.
 
 
 
 
 
 
 
Hästen var inte alls sugen på att posera med mig... kan de va för att jag va bakis och inte snygg nog?
 
Okedå, jag erkänner. Skräcken över att hästen ska bita mig allt vad han har är blandad med en förtjusning och dröm om att få börja rida och gosa med de fins stora mäktiga djuren så ofta jag vill. Varför kunde inte jag bli en hästtjej från början? Men det är väl inte försent om man verkligen vill. För jag kan väl börja ridskola tillsammans med 11åringar eller? haha skaffa mig lite nya kompisar. Tåls att fundera på...

Schlagerdrottningarnas kväll

Inför varje tjejkväll måste man laddaupp och de klarade jag och Charlotta bra med sushi, tvmys, godis och tjejsnack!
 
 
 
 
 
Fina dukningen på det nya bordet
 
 
Gjorde sangria som skulle räckt till ett helt fotbollslag. Busenkelt, rött vin, sprite, fanta och lite apelsiner i. Så låter man det stå och gotta sig ett tag och sedan är det svårt att sluta dricka. Det är farligt gott.
 
 
Vart är gästerna då? Hittade kläder att ha på oss denna kvällen också när vi rotade långt in i garderobernas svarta hål
 
 
Det bjöds på ugnsgrillade grönsaker (broccolli, päron, rödlök och valnötter) och till det chévreost, kyckling och honung. Jag hade absolut för mig att jag nästan kräks när jag äter chévre men jag testade och jag hade nog blivit lite mer vuxen sedan sist för nu var det liksom typ gott. Med honung på. Eller som Charlotta höll på att dö av skratt av, Honung med chévre ;)
 
 
 
 
 
 
Gulliga Louise lät mig känna och klämma på magen och sparkarna från den lilla krabaten där inne. Det är väl helt sjukt vad sugen man blir så att vara gravid när man ser vänner som är det. Så en liten efterlysning, VART ÄR DU MIN BLIVANDE MAN??
 
Jullan sa förresten till mig häromdagen att det är dags att sätta igång nu för hon vill minsan bli moster snart haha! Tack för den piken du...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Japp då var vi där igen!
 
 
 
 
Och se här då? Vlken söt liten vakt vi träffade på dansgolvet
 
 
 

Hej mitt vinterland

Eftersom det vägrar bli vår här i Sverige så har jag idag köpt ett par nya vinterskor. Lyckades hitta ett par som va både billiga och snygga!

Då var denna veckan slut

 
Min gulligaste syrra har gjort sig en liten sovlapp i skolan, så nu sover hon med denna varje kväll! Så go är hon.
 
 
Sen har min delikata frulle den närmsta månaden sett ut något i denna stylen, okej kanske inte alltid. Ibland är mamma snäll och gör omelett till oss eller steker ihop något annat smaskigt. Men varannan vecka börjar hon halv 7 vilket betyder att jag måste gå till jobbet vid kvart över 7 och då kan de bli lite stressigt så man får äta frullen på vägen, men det går lika bra det. I onsdags gjorde jag mitt monsterpass, 5.45-17 och sedan direkt iväg på bodypump. Det är också en av anledningarna till att jag knappt kan skriva för att jag måste anstränga mig för att hålla uppe mina armar som nästan känns tunga av by pga träningsvärken.
 
 
Vad gör man inte för barnen...
 
 
Igår städade jag hela Charlottas lägenhet i väntan på att hon skulle komma hem från jobbet. Kul att göra saker när människorna man gör det för blir så glada och tacksamma <3
 
 
Och idag har jag suttit och spånat på idéer inför alla hjärtans dag då barnen ska få pyssla och göra bordsunderlägg som vi ska duka med under lunchen :)
 
 
 
 

Long time, no see

 
På Charlottas uppmaning, "nu börjar du blogga igen, det har vart dött där förlänge" Ja men okej då. Då får jag väl ta och göra det. Och den enda anledningen till att jag hållt mig borta egentligen är dels för att jag varit trött, alltså stendöd på vardagarna och med detta inte orkat starta datorn. Trodde aldrig det skulle hända.
 
Har jag sagt att jag blivit anställd som elevassistent fram till sista april och efter det får vi se om jag är sugen på att stanna, om dom vill ersätta mig/behålla mig eller om jag skaffat ett nytt jobb. Trivs kanon och det är ett himla trevligt arbetslag jag jobbar med!
 
Så vad har jag gjort mer?
 
 
Haft kalaskväll med fina vänner...
 
Insett hur tungt det är att hålla en diet....igen....
 
 
 
Haft tjejmys med gamla klasskamrater, middag och tjejigaste och rosa förfesten jag varit på
 
 
 
 
 
 
 
Gulliga Sandra på mitt jobb har fixat mina naglar. Äntligen känner jag mig som den vanliga Cissi igen. Gå till henne om ni inte har råd att slänga flera hundra i månaden på naglar. on är inte utbildad men självlärd och duktig. 200pix kostar det. Jag blir sugen på att själv köpa mig ett startkit och köra på mig själv och testa mig fram. Något jag länge velat göra men inte ritkigt kännt att jag haft råd att lägga pengar på (utbildning kostar minst 30k).
 
 
 
Ätit nyttigt....
 
 
 
Blivit bjuden på riktig lyxmiddag hos Fredrik
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skrattat åt Melodifestivalen som var rena skämtet
 
 
 
Tagit en spontankväll i Halmstad med brorsan. Utgång och chill i soffan.
 
 
The naked truth, dagen efter.
 
 
 
Httat en diet som verkar grym. eller?
 
 
 
Vart med när Charlotta fått sina naglar fixade inför lördagen som kommer.
 
 
 
 
Börjat läsa boken alla pratar om
 
 
Så vad händer i veckan då?
 
 
En massa jobb, imorgon blir det öppning vilket innebär att jag får stå upp kl 5,kommer inte bli det lättaste men det ska jag väl klara av hoppas jag! På lördag ska Charlotta ha födelsedagsmiddag med massa tjejer, kommer bli toppen! Torsdag ska jag biljarda och söndag ska jag slappa!
 
RSS 2.0