Det har kommit till en punkt

Då det är dags att välja om man vill stå ut med att bli ledsen, arg, sårad och bara jävligt besviken på sig själv varje gång man står i ett provrum. Eller när man ska klämma på sig ett par tajta jeans och den härliga fettvalken hänger ut så det ser ut som man är en muffins i ett par jeans. Man måste bestämma sig om det ska vara okej att må så eller göra något åt saken medan det är relativt lätt och inte krävs ett år för att se det resultat man vill.
 
Jag har bestämt mig! Jag är trött på att känna mig som Anna book. en flodhäst. Gris. Padda.Elefant. Köttbulle. eller babianröv.
 
Jag kämpar på med min LCHF sedan en vecka tillbaka! Det går riktigt bra hittills!
Man måste bara ha viljan. Och varje gång jag är sugen på att fuska så säger jag till mig själv, vill du vara tjock eller smal? och sen är det ganska enkelt att ta ett val utifrån den frågan faktiskt om de är värt att få den där lilla tillfredställelsen för ett par minuter.
 
 
Efter maten tog jag en härlig powerwalk längs havet. Det är sådana här kvällar som får en att uppskatta livet lite extra. Visst är det helt fantastiskt?
I öronen spelades podcast från Hannah & Amanda, ska berätta mer om det programmet imorgon!
 

I en såpbubblevärld

Sitter på tåget mot Kungsbacka igen. Ska bli riktigt skönt att komma hem och träffa familjen och slippa tänka på skolan dygnet runt.

Tänk va lustigt det är, så fort jag stoppar in hörlurarna i öronen är det precis som att man hamnar i sin egna lilla bubbla. Kan komma på mig själv med att sitta och stirra på folk precis som att dom inte skulle se att jag gör det...

Ska bli upplockad av min fina vän Charlotta från tåget. Vi ska ha myskväll med massa god mat, vin och säkert lite godis! :)

Väntar på...

Bättre väder!
Typiskt att det är moln idag när vi ska ha kräftskiva. Så nu ligger jag som en padda på golvet och väntar på att molnen ska försvinna.

Och på tal om annat så gillar jag inte den nya reklamlåten "vi ses på lördag", låter bara deppig och man skulle kunna somna innan man hört klart en hel mening.

Snuggle up

Omtentaveckor är inte roliga. Eller det är väl inte någon tentavecka, men tyvärr ett måste.
Pluggtimmarna vill inte minska och jag svettas som en gris så fort jag går ut. Vill ligga på stranden och bli brun och fräsh! Ofta längtar jag hem till Johannas lägenhet tills jag får hoppa i min nya bebisdräkt!
 
 
Hur mysigt är den inte? Har ni något plagg ni myser till det med?
Ikväll blir det godis och film hos min fina vän Johanna. Imorgon skriver vi tenta, sen glömmer vi skiten för en dag och går på kräftskiva med massa roliga vänner här i Halmstad.

Mysig låt

http://www.youtube.com/watch?v=o8pQLtHTPaI

Jag vet inte hur man bäddar in en video från youtube i blogg.se sedan de byggde om så antagligen visas bara länken...

Här är mitt liv

En inblick i mitt liv och de jag älskar
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0