Varning för bildregn

 
Lördag förmiddag startade vi med en härlig powerwalk i höstsolen inne i Regent´s Park. Vi var inte ensamma precis. Många som var ute och sprang och jag bev riktigt sugen. Om bara min dumma snuva kunde låta mig vara i fred nu. Nu får det vara nog!
Många småbarn som matade fåglarna. Fanns väldigt många olik sorter och nästan alla fåglar var tama.
Man kan även hyra trampebåtar och trampa runt ute på sjön. Såg ganska mysigt ut :)
 
 
 
 
 
Den här pippin tycker jag var söt med sin vita näbb :)
 
 
Kvällen innebar utgång med girlsen! Dagens outfit blev detta och jag fick tillfälle att inviga mina nya klackar (var tvungen rättare sagt!)
 
 
Hemma hos Sanna där vi hade förfest :)
 
 
En detaljbild på mitt nya halsband :)
 
 
Jag och fina johanna! <3
Det blev en lyckad utgång men med hemgång hyffsat tidigt, eller är tre tidigt?
 
Idag tog vi sovmorgon och vilade ut. Blev så småningom rastlösa och bestämde oss för att göra någon utflykt. Blev en tripp till Finsbury där vi hört talas om en butik med massa billigt smink. Heaven för tjejer.
Fanns 3 butiker på samma gata med bra massa löshår och peruker. Amanda här kan du köpa löshår från 15kr och uppåt ;)
 
 
En av hyllorna inne på Paks.
 
 
Johanna hittade den största borsten vi någonsin sett.
 
 
Här är mina fynd från paks. Verkligen en turkaffär men med hur mycket bra saker som helst. Tänk er halva ullred fast med bara massa borstar, schampoo, hårspray, hårfärg, smink, lotions allt som är bra för kroppen!
Aloevera för 100kr. Samma som man köper hemma för flera hundra. Nagellacken pungade jag ut med 99p/st för, dvs typ 10kr. Tandblekning för 50kr. Bli inte arg nu mamma. Jag kommer nog inte att dö av det. Värt att testa! :) Hårfärgen jag köper hemma! Superbra! Nu slipper jag vänta ända till Januari med att färga håret :)
 
 
Efter vår tripp till Paks i Finsbury drog vi vidare till Harrods. Hade inte vart där sedan vi flyttade hit, Johanna hade aldrig vart där och nu har vi månadskort så nu kan vi åka underground hur mycket vi vill. Det finns en nackdel med Underground. Jag dör av värmeslag. Jag har skitlätt för att börja svettas så fort jag byter temperatur sådär på 2sek. Så idag har jag slängt av och på pälsen hela tiden. Det roligaste var dock när vi var inne på Harrods och jag bad Johanna att hålla min väska för jag var tvungen att ta av mig pälsen, hon bara "NEJ! Ta inte av den. Du ser mycket rikare ut om du har den på!" HAHAHA jag skrattar varje gång jag tänker på det. Bara för det får jag visa en egobild eller snarare en av mina outfitsbilder på hur jag ser ut när jag ser rik ut. (outfitbilderna tar jag varje gång jag har på mig ngt jag är nöjd med, så sparar jag dom bilderna i en mapp i telen sen och dom dagarna jag har blackout så går jag in i den mappen och tittar vad jag skulle kunna ha på mig! Supersmart om jag får säga det själv.).
 
 
FAB!
 
 
Hur kan man gå förbi dessa utan att det kommer ett vattenfall av saliv ur mungiporna? :O
Dessutom fanns det typ 10 sådana här diskar med praliner. Endast £8 per hg. Så alltså typ 3 praliner för 90kr eller något sånt.
 
 
Vi trodde det var vodka. Men det är vanligt spring water för 300 pistoler. Häftig flaska i varje fall. Men inte värd pengarna.
 
 
På Harrods har det redan blivit jul. Så vi var inne en sväng i deras christmas hall. Det är så sjukt. Det kommer bara säga svisch så är det jul. Men det var ändå en liten mysig känsla man fick.
 
 
 
Eftersom det var långt mellan frukost och innan vi skulle hinna hem och laga middag som för övrigt blev hemmagjord pyttipanna så bestämde vi oss för att fylla buken med lite fint kaffe. Gick till Harrods Chocolate Bar & Café där man var tvungen att invänta personal för att bli placerad vid ett bord.
 
 
Aldrig varit på ett fik där man får en meny att bläddra i. Dofterna inne i cafét ska vi inte tala på. Ni hör ju bara på namnet. CHOKLAD!
Det var chokladfonduer, chokladcrépe, praliner, muffins, varm choklad. Det fanns huuuuur mycket som helst.
 
 
Den godaste latten jag druckit i hela mitt liv. Skojar inte. Lätt värd 50kr!
 
 
Avslutade fikan med en god truffelpralin med smak av champagne som de sedan tyvärr missade att ta betalt för. Åhhh nej men va synd! Vi som såååå gärna ville betala för den!


Kommentarer
Mandymandarin

Asså julmys i London måste ju vara ngt av det bästa som finns, fatta att jag måste till dig snart!

Svar: bara att boka!!!
Cecilia Carnebratt

2012-10-03 @ 08:35:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0