Londonexperterna tipsar!

Nu har vi mellanlandat hemma! Tiden bara rinner iväg!
 
Middagen på Friday´s var delicious...
Vi bestämde oss för att promenera ner mot Piccadilly, brukar i vanliga fall ta typ 30-40min men tänkte inte på att det var lördag och tjockt med folk längs hela Regent street. Herregud!
 
 
Sanna och Malin, två superhärliga tjejer som satt och berättade om sitt galna liv i London. Fick nästan ursäkta oss för vi inte hade några spännande historier om att vi efterfestat med LMFAO eller att vår bästa vän rullat runt i lakanen med Anders Svensson trots att han är gift och har barn...
De lovade att ta med oss ut någon gång snart, det blir nog minst sagt spännande!
 
 
Johanna och den goda maten!!!
 
 
Vi åt även en starter som de kallade kycklingstrips. Mums.
 
Tjejerna berättade även om hur utelivet fungerar i London. Vill man in på de bra klubbarna så är det high heels och klänning som gäller. Med betoning på High på skorna. Hur ska detta gå? Jag hatar att ha stilettklackar när man ska ut och dansa. Och vad är det för fel på ett par svarta byxor och en snajsig topp? Eller svarta shorts med en topp? Det var bara att glömma shortsen sa dem. Och så berättade de även att om man är störig i kön, pratar för högt eller är för full eller liknande så kommer du inte heller in. Sen är det oftast lista på alla klubbar.
Det som i och för sig var positivt var att alla tjejer kommer in gratis och behöver inte heller betala sina drinkar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0