Sverige VS. Sluskarna

Tog en riktigt slappisförmiddag idag, duschade och sminkade mig i lugnans ro, så härligt att bara ta det chill, göra lite, sitta och pilla lite på datorn, sminka lite till, bädda, lyssna musik, fixa håret, klä på sig och de får ta den tid det tar. Ingen stress. Jag minns att jag gjorde så mycket på gymnasiet. Gick upp innan 6 och tog över 2 timmar på mig medan jag lyssnade på morgongänget på radion. Mys!
 
 
 
Efter vi lagat lunch drog vi ner till Covent garden för att gå och strosa. De har så himla mysiga gator och kvarter där. Där skulle jag kunna tänka mig att bo. Harmoniskt på något vis.
 
 
Längs gatan från underground och ner mot Covent garden market satt det 6 olika gubbar iklädda en helkonstig utstyrsel och färg. Den här gubben till exempel lurar ögonen av folk. För han sitter i verkliga fallet på en stol som han gömt under sin dräkt. Och under den stora mattan ligger en stor metallplatta som gör att stolen inte välter av hans tyngd. Oss lurar han inte!
 
 
 
 
 
Solig eftermiddag i London, hemma var det regn och rusk hörde jag. Jag har bara blivit positivt överraskad av vädret här och förstår inte alls varför alla snackar om det typiskt brittiska vädret. Det har vart sol 80% av tiden jag bott här, och de är väl ite så pjåkigt?
 
 
 
Hihi en liten detaljbild som jag sett att alla stora bloggare gör ;)
 
 
 
Hittade Snog som är en supergod Frozen yoghurt. Man väljer om man vil ha naturell, jordgubb, grönt te eller chokladsmak på yoghurten sedan finns det typ 30 olika toppings att välja på. Jag tog chokladglass med jordgubbar. Det bästa med allt är att den är både fet- och sockerfri :D
 
 
Häftig inredning, man kan inte titta sig "mätt" på lamporna.
 
 
Söt och trevlig personal ;)
 
 
 
SLURP som Maria Montazami hade sagt!
 
 
Promenerade sedan upp mot Piccadilly och förbi leicester square för att kolla vilka bios (heter de så? filmer iallafall) som går i helgen när Lollo kommer hit. eller hon kommer imorgon. och vi ska på bio på torsdag, men ni fattar.
 
Johanna hittade sin drömkille. Synd att han är död... Perfekt längd ju....eller?
Tänk er kramarna...
 
 
 
Innan vi promenerade hem till lektionen som började vid 6 tiden hann vi med en kaffe i eftermiddagssolen. Tyvärr valde vi ett Starbucks som inte hade internet :O
Omg, vi var tvugna att umgås!
 
 
Kvällingen spenderades i Svenska kyrkan med många andra ungdommar och även äldre som ville följa VM-kvalet...
 
Efter att sluskarna lagt sitt 4-0 mål i 49:de minuten kände vi inte att det var särskilt stor chans att sverige skulle lägga 4 mål för att komma ikapp utan att sluskarna skulle göra något på vägen så vi bestämde oss för att gå hem och blogga istället haha! Tji fick vi. På den fem minuter långa promenixen hem hinner vårt grymma landslag att lägga 4 fucking mål och vända till en oavgjord match. Sjukt är det enda som kan förklara detta fenomen.
 
Jag tror vi missade årets bästa match...Bra jobbat tjejer!
 


Kommentarer
Mandymandarin

Nya jackan? :D

Svar: Ja de är det :D
Cecilia Carnebratt

2012-10-17 @ 06:56:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0